fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Arkadaşlar bende ASUS A7N266-VM board var. 256mb-(32shared)=224mb ram kullanıyorum. buna ek ram almayı düşünüyorum ancak bunun görebileceği max. ram kaçtır? everestten bilgilere bakınca bi şey göremedim bulamadım şimdi.. bi yerlerde gördüğümde max 512 yazıyordu bu tek slot için midir yok toplam max. midir? bir de ram çarpanını göremedim sinir oldum nerde bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 maksimum 512x2=1GB oluyomuş netten modele göre aratım öğrendim.... fsb de 266/200müş onu da öğrendim... böhüe ne dandik kartım var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 sende kendin sorup cevaplıyosun be kardeşim .. soruyu okuyunca heves etmiştik (. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yaramı deşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ram çarpanı= bi de makro iktisatta süper çarpan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar