Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Numb showcase II

Numb

Öne çıkan mesajlar

sanatçı o ağaç ile yalnızlık hissini kuvvetlendirici bir ikon oluşturmuş adeta. insanın zamanın nasıl da geçtiini, sanki herşeyin yanından akıp gittiğini sabit kalan kendisinin bile sabit olmadığını hissettiği anlara gönderme yapan bir kolaj. heralde.. yani..[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 11 September 2003 19:36 tarihinde demiş ki:
sanatçı o ağaç ile yalnızlık hissini kuvvetlendirici bir ikon oluşturmuş adeta. insanın zamanın nasıl da geçtiini, sanki herşeyin yanından akıp gittiğini sabit kalan kendisinin bile sabit olmadığını hissettiği anlara gönderme yapan bir kolaj. heralde.. yani..

Tam olarakta öyle düşünmüştüm :)
*birilerinin kendisini tam olarak anlamış olmasına çok sevinir gözleri dolar*[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz daha ön planda çalışsan bence daha iyi olur. Böyle blur'u bas... Herşey arka plan... Resimler iç içe girmiş... Karmaşık... Tabi sen ben bunu karmaşık duygular içinde yaptım diyosan o başka :) Bu arada neden kimse benim topiclerime cevap vermiyo gibi bi düşünceye kapılma. Bu bölüm daha yeni yeni yapılanıyo. İleride inşallah daha fazla yorum, daha fazla bilgi alışverişi olacak... Aminnnn ![hline]Lady Melina Uvu
Ne kibar erkekler var şu dünyada...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...