Numb Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 [hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 hmmz degisik guzel[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ctrl+b midtones +10 yellow highlights +20 yellow shadows +20 red yaparsan daha iyi olur. çakmışın lan olayı eferim. :D[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 saols. da bişeyi merak ediom nie kimse iplemio benim actiim basliklari kimse bakmio cevap vermio falan :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 herkes nefret ediyo senden çünkü :-p yanılıyo da olabilirim tabii.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Valla guzel olmus. *bir anda kendi cizdigi resimlere bakip utanir* Cok guzel olmus Uhu uhuhuhuuhuuuuhuu[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 çok iyi bence baya beğendim ben olsam sol üstteki ufak ağacı healing brush ile uçururdum anlamı bozmuş[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 sanatçı o ağaç ile yalnızlık hissini kuvvetlendirici bir ikon oluşturmuş adeta. insanın zamanın nasıl da geçtiini, sanki herşeyin yanından akıp gittiğini sabit kalan kendisinin bile sabit olmadığını hissettiği anlara gönderme yapan bir kolaj. heralde.. yani..[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 yapılırken amaç öyle olsaydı eyvallah derdim ama sanmıyorum :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bunlar cg oluyor dımı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 evek cg oluyo.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ben beğendim güzel. ' bu konuda hiç bişey bilmiorum :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ilginç[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: horacegoesskiing, 11 September 2003 19:36 tarihinde demiş ki: sanatçı o ağaç ile yalnızlık hissini kuvvetlendirici bir ikon oluşturmuş adeta. insanın zamanın nasıl da geçtiini, sanki herşeyin yanından akıp gittiğini sabit kalan kendisinin bile sabit olmadığını hissettiği anlara gönderme yapan bir kolaj. heralde.. yani.. Tam olarakta öyle düşünmüştüm :) *birilerinin kendisini tam olarak anlamış olmasına çok sevinir gözleri dolar*[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Hatta googeldan alone tree diye aratmıştım desem..[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. [Bu mesaj Numb tarafından 12 September 2003 06:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Biraz daha ön planda çalışsan bence daha iyi olur. Böyle blur'u bas... Herşey arka plan... Resimler iç içe girmiş... Karmaşık... Tabi sen ben bunu karmaşık duygular içinde yaptım diyosan o başka :) Bu arada neden kimse benim topiclerime cevap vermiyo gibi bi düşünceye kapılma. Bu bölüm daha yeni yeni yapılanıyo. İleride inşallah daha fazla yorum, daha fazla bilgi alışverişi olacak... Aminnnn ![hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 blur efekti hic kullanılmamıstır bu resimde bu arada.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar