McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Sizce şole ekonomik ve çok iyi ses veren 2+1 speaker...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Pc speaker'i okuyunca afalladım.(bilmiyorum farkındamısın ama başka birşey oluyor kendileri) Anfili kolon arıyormuşsun meğer. Her bütçeye göre kolon var. Jazz en çok duyduğum marka eğer ekonomikden kastın ucuz ise. Ama bence paraya kıyıp ahşap kasalı, öyle diğer ıvır zıvır kolonlar gibi PMPO değeri ile değil de rms değeri ile övünen kolonlar almak lazım.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 [Bende afalladım desem yalan olmaz hani; acayip dalmıştım. Ne yazdığımdan haberim yok...] Evet bende ahşap kaplamalı düşünüyorum. Diana nası bilen var mı?[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar