vicente_amigo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ya ben aldım bi kaç fan ama overlock bilmiyorum böyle adım adım anlatan bi site varmıdır verebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 overlock değil.overclock. adım adım anlatalım.neyi overclock yapacaksın? işlemciyi mi? anakart marka ve modelin ne? işlemcin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 forum.donanimhaber.com burada bayağı bir overclockçu var. tartışıyorlar her gün. buradan daha fazla o/c yapan olduğu kesin yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 naaptın sen taz? adamı paticikten gönderdin başka yere =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vicente_amigo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 abi büyük salagımyanlış yazdıgım için arama matorlarında bütün gün çıkaramadım abi amd athlon 64 3200 işlemci asus geforce 6600gt sana zahmet olucak ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 o yazdıgın ekran kartının modeli. anakartının marka ve modeli ney o lazım.çünkü biosdan oluyo overclock biliyosun :) bide o işlemciye overclock gerekmez.zevk için yapacaksan bişey diyemem elinde patlayabilir.zaten sen o işlemciyi en iyi oyunu oynarken bile %40 kapasiteyle kullanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vicente_amigo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 oke ekran kartı yeter ozman anakart asus a8n_slı deluxe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=110080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vicente_amigo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 çok sagol fistan ekran kartını anlata bilicekmisin? sana zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ya nerden girdi senin aklına overclock işi? yaşan onlar.hissedemezsin performans artışını.boşver yakacaksın kartlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vicente_amigo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ya dogru diyosun vazgeçtim zati aldım 2 tane fan böyle sexi lerdi dayanamadım aldım bari boşa gitmesin overlock ediyim dedim ama zor iş bide yaş okadar kafamı yoramam bi yerden buldum okurken bunaldım bide yapması var çok sagol fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 http://www.hardwarelife.com/guide/review/ocrehber/ocrehber_1.shtml Baya yarar işine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar