Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 böyle bi başlık yazmak istemezdim ama şarkıyla ilgili bildiğim tek şey şarkıyı söyleyen kadının tipi ve klibi.. kadını oldum olası hep müjde ar'a benzetmişimdir..eski bir şarkı ve epey oldu klibini izleyeli.. böyle uzun binalardan oluşan bir site var..bu sitedeki dairelere odaklanıyor...bir adam duvar örüyor penceresine...bi zenci kız hamile, karnını ovuyor felan...böyle bir şeyler kalmış aklımda bu şarkının adını ve söyleyeni ni öğrenebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ya tutarsaaa ya tutarsaaa ya tutarda aşk el verirseeee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 klibi aklımda ama hatırlayamadım çok eski ya bu şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Tanita Tikaram - Twist in my sobrayeti yada, R.E.M - Losing my religion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar