pesplanus Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Sayın cemaat, Nation Change bir scroll değil. 2k cash alıon ve bu mereti alıca bi yazı çıkıo. Server dengeleri müsaitse 30 dk. sürüyo. Maradonda ırk değiştirme tavsiye olunur. Sonra hem power up store da hem de siiteye login olunca orda "reviewing" yazısı çıkıo. Ready yazana kadar beklion. Ready yazısı çıkınca oyundan çıkıon ve siteye login oluyon. Nation Transfer diye bi bölüm açılmış oluyo hesabında. Transfer tuşu var orda basıon ona ve 2 dk içinde ırk değişio. Scroll olmadığı için satılabilen bi şi değil. Bu arada orc olduk ama cz de gören humanların alayı işini gücünü bırakıp bana dalıo. intikammı alıyonuz len? [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 22:12 tarihinde, pesplanus tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 22:31 tarihinde, pesplanus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Tamam herşey dediğin gibi güzel. Ama clandan çık diyo. Lan zaten aylardır clanda değilim. Hala çık clandan diyo. Delirecem. Gmlere msj da atıyom. Hiç. Sallamıyolar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hamdi abi ya sen beni teke tekte neden kesemion :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bide mesela irc deistirirken orc chari human yaparken sarişin olsun istiyorum.. napicaz ?? ayrintilara dikkat ederimde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Kulağına küpe falanda istermiydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 küpesini bilmemde.. yüzü owal olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar