dickymoo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 anılarım bazen beni çok üzüyor bu bir hastalıkmı mesela yatarken düşünüyorum ne güzel günler geçti neler oldu neler o anılar aklıma geliyor uzun süre düşününce böyle göğsüme bi sıkışma geliyor böle bir garip oluyorum eski günlerim küçüklüğüm kaybettiğim yaşadığım şeyler aklıma gelince oluyor birde böyle hayat ne garip diyorum arkadaşla buluşuyoruz eve geliyorum neler yaptığımızı düşünüyorum hepsi bitti anı oldu geri dönüşüyo yok gibi düşünüyorum böyle içimi bi burukluk kaplıyor ne kadar bi daha buluşcak öyle olmaz o an gibi mesela bu bir hastalık mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dickymoo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ama yani çok garip mesela yazı düşünüyorum herkes burdaydı tüm aile babanemlerde falan toplanmıştık güzel anılar falan aklıma geliyor dalıp gidiyorum bir garip oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ben de gecmiste yasadigim bir takim olaylardan pismanlik duydum bi süre. fekat zamanla anladim ki degmez.aslinda üzücü ama yapilacak birsey olmadiktan, zamani geriye ceviremedikten sonra anlamsiz düsünüp üzülmek.. ya da tam tersi, güzel seyleri hatirlayip, yine de hüzünlenmek.. en iyisi fazla düsünmemek, aklina geldi mi de kendi iyiligin icin hemen baska seylerle ilgilenmek, unutmaya calismak. sahsen ben öyle yapiyorum cünkü kafayi cok fazla taktigin zaman gercekten sinir oluyorsun,deliriyorsun, berzerk mod'a geciyorsun vs.vs. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 yani güzel anıları hatırlamak güzel bişi tabi ama çok düşünme onun yerine yapıcaklarını düşün..hayat kısa kendini üzmeye değmez...belki olan anları tekrar yaşayamayabilirsin ama daha iyilerini yapmak senin elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dickymoo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 güzel günler mutlu ediyor ama üzüyor insanı anılar düşününce birnevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 eh bir de su laf cok koyar ''geriye dönüp baktiginda, geride biraktigin seyleri yerinde bulamayabilirsin'' o yüzden tadini cikaracaksin anin.. elinden, sen farkinda olmadan akip giden sanslarin, kisiler adina pisman olmamak icin... yani degerini bilmek bilmek diyorlar buna. degerini sonradan anlayip, elinden bisey gelememesi kadar kötü birsey yok. [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 22:36 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dickymoo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 mesela birde anılarımı havayla bağlantı kurarım bakarım havaya nasılsa o anda böyle bi anda gözümün önüne bir anı gelir hava aynı böyleydi falan gbii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 birazda geçmişteki yaşanmasın dediğin şeyleri düşünüp dengelemeye çalış herkese olur öle ama fazla takılmamak gerekir; geçmişe dair yapabileceğin hiç bişey yok daha zaman varken geçmişte bırakabileceğin şeylerin güzel olmasına gayret etmek en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar