Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anılar hakkında

dickymoo

Öne çıkan mesajlar

anılarım bazen beni çok üzüyor bu bir hastalıkmı mesela yatarken düşünüyorum ne güzel günler geçti neler oldu neler o anılar aklıma geliyor uzun süre düşününce böyle göğsüme bi sıkışma geliyor böle bir garip oluyorum eski günlerim küçüklüğüm kaybettiğim yaşadığım şeyler aklıma gelince oluyor birde böyle hayat ne garip diyorum arkadaşla buluşuyoruz eve geliyorum neler yaptığımızı düşünüyorum hepsi bitti anı oldu geri dönüşüyo yok gibi düşünüyorum böyle içimi bi burukluk kaplıyor ne kadar bi daha buluşcak öyle olmaz o an gibi mesela bu bir hastalık mı
Sosyal ağlarda paylaş

ben de gecmiste yasadigim bir takim olaylardan pismanlik duydum bi süre. fekat zamanla anladim ki degmez.aslinda üzücü ama yapilacak birsey olmadiktan, zamani geriye ceviremedikten sonra anlamsiz düsünüp üzülmek.. ya da tam tersi, güzel seyleri hatirlayip, yine de hüzünlenmek..
en iyisi fazla düsünmemek, aklina geldi mi de kendi iyiligin icin hemen baska seylerle ilgilenmek, unutmaya calismak. sahsen ben öyle yapiyorum cünkü kafayi cok fazla taktigin zaman gercekten sinir oluyorsun,deliriyorsun, berzerk mod'a geciyorsun vs.vs. : )
Sosyal ağlarda paylaş

eh bir de su laf cok koyar ''geriye dönüp baktiginda, geride biraktigin seyleri yerinde bulamayabilirsin'' o yüzden tadini cikaracaksin anin..
elinden, sen farkinda olmadan akip giden sanslarin, kisiler adina pisman olmamak icin... yani degerini bilmek bilmek diyorlar buna. degerini sonradan anlayip, elinden bisey gelememesi kadar kötü birsey yok.

[ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 22:36 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...