Netcafe Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Arkadaslar Türkiyede Sivil Havacilik Konulu Bir Dönem Ödevi Aldim Ariyorum Ariyorum Bulamiyorum Deliricem Fikir Verebilecek Varmi Ya :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 eskişehir anadolu üniversitesinde bölümü var ve yaz kampları oluyor. ankarada sivil havacılıkla ilgili bir adet müze var ve 70 kilo altına paraşütle atlayış yapabilme imkanları sağlıyorlar. bide thy nın maket uçakları var sivil havacılık meslek alanları ve çalışabilme koşulları hakkında da mini bilgi yazabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 o maket kurslarına bende gitrmiştim zamanında , sertifika fln alıyosun ilk fırsatta paraşute de gidicem ...ivy sen gittinmi ordan mı bilyosun yoksa duyduğun için mi ?sivil havacılk konusunda en iyi konu THK olur bence [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 18:05 tarihinde, Kimster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ya ben planorcuyumde ztn o seyleri parasut fln yaptim ama turkiyede sivil havacilik neydi ne oldu seklinde lazim... ayrica ivy evet mini bir bilgi benim isime yarar bende o bolumu dusunuyorumda odev olmasa bile lazimdi ztn cok iyi arastirmadim :))) [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 21:16 tarihinde, Netcafe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar