RoveRRandoM Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Ben bir şey öğrenmek istiodum oyuna girince bazen bir süre geçtikten sonra oyun donuor ve crtl+alt+del yapinca program yanıt vermio dior acaba neden yapar bunu sadece internet bağlantısıyamı alakaklı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 format at format her derde deva ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 oyunu sil reinstall yap olmazsa format xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Arkadaslar KE SITESINDE problemmı var şifre değişmeye calısıyorum değişmıyor? bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Option bölümünden Bütün görüntü ayarlarını en Sona getir düşürt.... ve oyuna gir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
promis Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 aynı sorunu yaşamış biri olarak ben söliyim. oyuna gene gir ve bekle yanıt vermiyora düştükten sonrada bekle 5-10 dk içinde hata veriyor program.sonra tekrar girmeyi dene.ben böyle denedim ve oldu.yalnız bazen 2-3 kere denemen gerekebilir ve hata mesajından sona hackshieldi upg. etmen gerekebilir. bişi deil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Kedidir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar