Pearl Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Davul çok eylencelidir ama tek başına çalsan zevkini alamazsın al gitarını evine bende 7 senedir gitar çalarım hepsinide çaldım ilk 1 sene klasik çal sıkıldımı bırak sonra akustik al o seni hayat boyu idare eder dersenki eğer yok ben elektro istiyom bas istiyom bas tavsiye ederim çok eylenirsin özellikle death metal black metal çalmak istemeyip sevmiyosan böyle funk dı pop du caz dı dersen al basını fıstık gibi hem eylenirsin hem daha kolay yannız incelikleri wardır bassın onlarıa 1 sene klasik arından ful bassa yüklenerekten kapacaksın
SbNN Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Ya karar verdim gitar çalacam da Şöyle birşey var klasik gitarı hiç sevmiyorum direk elektro başlamak istiyorum ders alacağım yeri filan da araştıracam bi şey çıkmaz dimi yani sen klasikle başla sonra elektroya geç filan gibi ?
Voys Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 farklı çalış tarzları klasik ile elektro nun. istediğini çal
Pearl Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 yani illa klasikle başla diye bişi yok ama annem benide zorla ilk klasike başlatmıştı bende istememiştim ama sonra anladımki feci işe yarıyo
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Eger amacin elektro calmaksa direk elektro cal,tabi benim gorusum bass rulz :=) john myung olmasa suan elektro ugrasiyo olcaktim :P
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Gitar kolay diyen zihniyeti ayakta alkışlıyorum. 8 senedir Klasik Gitar çalıyorum. Her gün 2-3 saat çalışıyorum. Üniversitede okumama rağmen. İlk başladığımda çalışmaktan sol er pamaklarımın uçları kanardı yara bandıyla gezerdim hocanın karşısına gidince çıkarıp yaranın üstüne basarak çalardım. Ciddi olarak bilinçlenip ilgilenmem uzun sürdü, daha 1 senedir etütlü biçimde çalışabiliyorum. Tırnak törpüsünde milimetrik çalışmalar yapıyoruz, mesela bir yere sürtse tırnağımız gidip törpülemek zorundayız, tonaj meselesi var, bir sürü şey var. Üstelik bunu hatun kaldırmak için deil sevgimizden yapıyoruz. Ne kadar kolay değil mi... Bilmeden konuşmayın. Ağzınızın yaptığı işin yarısını vücudunuz yapsın da bir işe yarayın bari. Her enstrüman zordur. Gidip tek sesten angut gibi iğrenç melodiler çalmak kolaydır her aletten. Zor olan saygı duyulacak şekilde o işin peşinden gitmektir. İşi iyi yapmaktır. Şimdi bitti konservatuar dersim eve geldim sabahtan beri dışarıdayım bakın gitar ne kadar kolay hemen başlayın. son olarak, ne olursun elektro çal.
Chasten Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 8 senedir çalıyosun ve hala kurs alıyosun :/ sorun sende olmasın ? Elektro kursları ne kadar buradaki kurslarla bi karşılaştırma yapacamda. [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 21:00 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ]
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 www.stagemusic.org'a gir bak ders için bende daha bugün aldım bi cort x-6 yeni başlıyorum , direk elektro. ders fiyatıda 30ytl saat başı
Pearl Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 benimde ilk elektrom cort zenox du stage ı geç kadıköy iski binasının yanında mühürdar müzik war pembe bi bina mustafa dönmez elektro hocası türkiyede piyasaya açılmamış tek virtüöz heralde türkiyede kralı gelsin onun gibi gitar çalamaz açılsa piyasaya mahveder ortamları
laverda Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ben amatörcesine klavye çalıyorum bana kolay geldi, 3 yaşımddan beri de kalvyem var zaten ama haala bi korg is 40 serisi alamadım ona yanarım. denediğim çeşitli müzik aletleri de oldu bass gitar, davul. (lisede bandoda mehter marşını gayet güzel bir şekilde boru ile çalabiliyodum :D ) davul da güzel geldi ama diğerlerine oranla zor sanki. zevk renk işi bunlar. ben klavyeyi seviyorum. pro bi klavyem olsa gidip düğünlerde bile çalarım :D
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 said: 8 senedir çalıyosun ve hala kurs alıyosun :/ sorun sende olmasın ? Elektro kursları ne kadar buradaki kurslarla bi karşılaştırma yapacamda. Dediğim gibi ben Haluk Levent çalıp piyasa yapmak için çalmıyorum. o yüzden sende bir sorun olmasın? Usta Rodrigo'nun ölmeden önce 50 yıllık öğrencileri vardı hepsi çok sorunlu adamlardı herhalde. Ayrıca okumanla ilgili de bir sorun olmalı konservatuar yazdım oraya kursa gidiyorum demedim.
Utterable Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 @Pirvan:Tırnağını ne kadar uzatıyosun? [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 21:21 tarihinde, Utterable tarafından güncellenmiştir ]
Pearl Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 pirvan haklısın ciddi gitarla uğraşan için harbiden işkence bide sizin konservatuar olayında albino felan war işin bayağ zor arkadaşım
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 0.15cm falan maksimum 0.3 olur. [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 21:24 tarihinde, Pirvan tarafından güncellenmiştir ]
Utterable Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Kimisi de klasiği penasız çalamaz, bence elle daha rahat.. Bence öğrenmesi en kolay ve zevkli Bateri ama grup bulmakta zorlanabilirsin. Yani evde öyle canın sıkılırsa eline alıp 2 tıngırdatamazsın. Grup lazım.
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Klasik Gitarda pena kullanılmıyor tamamen tırnak :(
Pearl Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 haklısın pirvan bende klasik çalarken basket oynardım o sırada tırnak çıt ederdi 1 hafta onu uzatmaya kasardım sonra block koyiyim derken çocuğun kollarını tırmıklardım iki saat bağrışırdık
SbNN Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bide elektro dersi almaya başladım diyelim kendi gitarımı hemen einmek zorundamıyım yoksa diyelim bir müzik dükkanında alıyorum kursu orada gitar fln var mıdır ders için yani hemen başlasam gitar alacak parayı bulamayabilirim de o açıdan.. Vede şöyle ne çok dandik ne çok güzel yani ortalama bir elektronun fiyatı aşağı yukarı nedir bilen varsa .. ??
Utterable Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Gitar alırsan daha iyi çünkü gitar alana 1 ay kurs bedava oluyor genelde.
taz Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 4 sene önceye kadar klavye çalıyodum, baya da iyi çalardım yani. sonra bozmuştu kuzen o günden beri çalmıyorum hiçbir şey. şu sıralar düşünmüyor değilim geri dönmeyi. ama bu kesinlikle gitar falan olamaz. ıyy iğrenç herkes gitar çalıyor.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 400-500 m arasında olur muhtemelen anfiyle birlikte.Bu arada klasik gitar kursuna gitmeni şiddetle tavsiye ederim direk elektroya başlarsan yüksek ihtimalle gitardan soğursun.Klasik gitar apayrı bir olgu.İleride önemli bir gitarist olursan klasik çalamıyorum deyince sana gülerler.Klasik gitar eğitimi almış bir öğrenci ile almamış bir öğrenci arasında dağlar kadar fark vardır.
Öne çıkan mesajlar