glorious34 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 paypal ile knightcash alan arkadaşlar bu expanded use number nedir? ben bunu nasıl bulurum account umda? acil yardım edermisiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 expand use number i yapmana gerek yok. bu işlem paypalın kredi kartından çekeceği limiti kaldırır. normalde bu limit 250$ dır. expand numberi girmek bir bakıma tehlikeli birşey çünkü paypal accountunu çaldırman durumunda 1000 lerce dolar harcama ile karşı karşıya kalabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 banada son günlerde bi yanlış kullanıcı adı veya şifre ya da bankanız müsade etmio fln diyo anlamadım gitti xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 1000 lerce usd eğer sanal kart kullanırsanız gitmez!! benim sanal kart limitim 500 ytl.,üzeri harcama yapmaya çalışılırsa banka beni cepten arar provizyon için:) offline sen aresteki orc asasin misi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 evet o benim. şu sanal kart mevzusuna gelince. :) herkeste sanal kart olmadığını düşünerek o yazıyı yazmıştım zaten. ama kullanabiliyorsanız hepiniz sanal kart ile yapın paypal işlemlerinizi. en garantisi sanal karttır tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar