glorious34 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 paypal ile knightcash alan arkadaşlar bu expanded use number nedir? ben bunu nasıl bulurum account umda? acil yardım edermisiniz...
OffLine Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 expand use number i yapmana gerek yok. bu işlem paypalın kredi kartından çekeceği limiti kaldırır. normalde bu limit 250$ dır. expand numberi girmek bir bakıma tehlikeli birşey çünkü paypal accountunu çaldırman durumunda 1000 lerce dolar harcama ile karşı karşıya kalabilirsin.
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 banada son günlerde bi yanlış kullanıcı adı veya şifre ya da bankanız müsade etmio fln diyo anlamadım gitti xD
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 1000 lerce usd eğer sanal kart kullanırsanız gitmez!! benim sanal kart limitim 500 ytl.,üzeri harcama yapmaya çalışılırsa banka beni cepten arar provizyon için:) offline sen aresteki orc asasin misi?
OffLine Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 evet o benim. şu sanal kart mevzusuna gelince. :) herkeste sanal kart olmadığını düşünerek o yazıyı yazmıştım zaten. ama kullanabiliyorsanız hepiniz sanal kart ile yapın paypal işlemlerinizi. en garantisi sanal karttır tabii ki.
Öne çıkan mesajlar