unac Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 evet elimde 550-600 milyon var(ehe eski paraya gore).kamera almak istiyorum(dij. fot mak diil)bu paraya alabileceğim en iyi kamera hangisidir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERHOT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 benim kameramı satabilirim istersen sharp vl-7z mini dv 1.33 megapixel video çekmimi 1.33 megapixel foto çekimi flaş,sd kart yuvası 225 derece dönebilen 2.5 lcd ekran 10x optik 500x digital zoom orjinal çantası,şarj aleti,usb kablosu bütün aparatları dahil hepsi orjinal... 128 mb sd kartta benden:) (çok temiz en ufak çiziği dahi yok) fiyat 500 YTL(pazarlıksız) Tabiki Ankara da oturuyorsan!! ([email protected]) [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 18:10 tarihinde, ERHOT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 sonny vaio lara bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Sony F717 satıyorum ben de. çok temiz kullandm bütün aksesuarları bi de deri taşıam çantasıyla birlikte satılıktır fiyatı da çok uygun hazır konu açılmışken ilgilenen biri olursa ya da tanıdıgınız iletirsiniz. bu siteden alırsan taksit imkanı da sunuyorlar sanırım çok iyi bi makinedir gcen sene almadna patide danışmıştm herkese fikir birliği ile önerilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Aykan bi git derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar