aramushaseru Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 kesinlıkle uzak durmanız gereken ınsanların bır seyler ogrenebılmesı ıcın gıdebılecegı bır yer olmayan ve sadce mecburıyet adındakı tek ana caddseıyle kasaba ıle sehır arasındakı bır yerdır ve okuldaakı hocalardanda cogundaqn bırsey ogrenezzsenız sadce ezber yapıp gececek bır cxok hocaya yalakaık yapmak zorunda kalacaksınız LUTFEN BU ILDEN BU UNIVERSITEDEN UZAK DURUN SADCE GEZMEYEE VE AYI NESLINI GORMAYE GELINNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 tek bir öğrenci ve bi üniversiteyi karalamak sence kim ciddiye alır bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramushaseru Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ben tek ogrencı olabılrım ama geln gorur buranın nasıl acı verıcı bı yer oldugunu ben sadce unıversıte okucak arkadaşları uyarmaya calısıyorum hepsıı oo ii olan nırseyı zatı balçıkla sıvanmaz ama bu unıversıtede bır cok kusur varkı bunlarda aşikar bu kadar ağır konuşmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bende aynısını Çanakkale için söyleyebilrim. Hatta bunu sadece ben değil 17000 öğrencinin tamamı söyleyecektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 abant hakkinda iyi birşey hiç duymadım ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hiçbiyer gümüşhane kadar olamaz:),önce gelip burayı görün sonra okuduğunuz okul/şehir cennet gibi gelecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar