KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 [spo][/spo] Çok uzun zamandır kullanıyor ve hala daha ısrarla bunu surduruyor....
izmir Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 :(( uzuldum sahsına abı ne tur bır programm bu ? waıror ıcın ılk defa program duyuyorumda [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 12:44 tarihinde, izmir tarafından güncellenmiştir ]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 barbaros is a cheat asdkasjhfska
nocom Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 wildbill ile sımdı konusyorum oyunda çok ilginc seyler soyledı +8 shell sword def oldugunu we bunun bug sayesınde yaptıgını itemin kasada gozukmedıgını we barbarosun bunu nasıl yaptıgını analttı cok ılgınc bır durum
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Barbaross is a cheat eheheheheh Su olmayan ingilizcesinle iddiali cikislar yapan ezik kisiliklere hasta oluyorum Ayrica bu Ss neyi gosteriyo kim ne ile suclaniyo ve tartisma nedir oda anlasilmiyo :))) Hangi Barbaross dan bahsediliyo ve ne ile suclaniyo? program die bahsedile nendir? Kendim anlattim kendim anladim olmus bu :) [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 13:03 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
izmir Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 orda hakıınada yazılan kısye pm at kım anlarsın XD
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 herkez biri icin bisey soluyo o cok ilginc seyler soyleyen o cok ilginc seyleri kendi yapiyor olmasin? :)) Eksper galiba eheheheeh Ayrica buraya baslik acildiysa ne oldugunu anlamak icin pm atmak durumunda degilimki ben agzi olupta konusuyorsa adam gibi konussun.
nocom Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 burada şu haklı bu haklı demıoz hemen polemik yaratma adamın dedıklerı cok ilginç. nasıl yaptıgını anlattı. adam sucluyor. sucluyorsa wardır bır bıldıgı. ateş olmayan yerden duman cıkmaz
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Adam eziigin teki.. ne ile sucluyor? ne demek vardir bildigi onune gelen sacma salak topic acip birini kirletiyor. kendine yapilan bir abukluk varsa nasil yapildigini kendi nerden bilyo? Kusura bakmayin aptalca.. Belliki wildbill sahtekarin teki.
nocom Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ya adam durduk yere kendını nı ye salak durum una dusursunkı. +8 shell sword def shelli oldugunu nerden bılıo yada nıye bole bısı uyduruo yoksa oyle bır ıtem? program dıo. ben ne bılıyım adam dıo. anlatıoda nasıl oldugunu
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 açmayın böyle saçma salak topicler yav.hiçbişey anlamadım.
izmir Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 1. jade a bak burda adam olmayan bırı warsa oda sensın 2. sı tremors kasımpatı bu sıtenın kurucularından yaptıgın kelımelere dıkat et
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Ole bir programmi varmis? eheheheh Yau bilmiyosanizda hemen yorum yapmayin. Ne sacmaliktir bu? Koca topic acip biri suya tas atiyo herkez gelip halkalara bakiyo... Ne demek neden kucuk dusursun.. YAzdigi ingilizce cumlenin dogurusnu en azindan birine sorup ogrenemeyecek kadar kucuk bir kislik zaten. barbaross is cheat die moradonda bagaran bir ezikmi kucuk dusmeyi dusunecek!!!!! Camur at kirlensin hesabi
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Sitenin yapimcisiysa actigi topice dikkat etsin..
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 said: izmir pati § 27 Mart 2006, Pazartesi - 13:12 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- 1. jade a bak burda adam olmayan bırı warsa oda sensın 2. sı tremors kasımpatı bu sıtenın kurucularından yaptıgın kelımelere dıkat et -------------------------------------------------------------------------------- http://img101.imageshack.us/my.php?image=izmir4tp.jpg izmir ncs to arben 1 cisi adam olan azinliktanim 2 cisi alttakide Tremorsun sana cevabi olsun said: TreMorS pati § 27 Mart 2006, Pazartesi - 13:10 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- açmayın böyle saçma salak topicler yav.hiçbişey anlamadım.
Milo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=143476&syf=54 http://forum.paticik.com/konu.php?id=143476&syf=55 herkes kendine baksın Kasımpatı1 rollbackten önce +8 lycaon +1 secretsilver..... rollbacten sonra +7lycaon +0 secret silver lol birde satışa cıkarıyorsun hayırlı işler.. [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 13:24 tarihinde, Milo tarafından güncellenmiştir ]
izmir Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 jade sus yoksa kotu olacam ılk defa agzımı bozucam
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Adım korkut,sitenin yapımcısı bence çok salak bir topic açmış, ayrıca kelimelerimde kötü bişey yok küfür yok,sen niye maydonoz oluyosun genç?unutma yalaklığın sonu malaklıktır..beni kimse korkutamaz çünkü adım KORKUTHAN!! Ehuheuheuehu:)))
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 valla hiçbişe anlamadım,bi süre daha topic i takip edelim,bakalım sonunda ne olacak:D
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Cyclome da gelmiş hoşgelmiş:))) pyroo konur da orc olmuş haberin olsun:=)
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bu resim ne anlatiyor ben anlamadim şahsen ? Adamin birisi bagriyorda , neye dayanarak bagriyor ?
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 saol korkut,günlük rutin forum kontrolü yapıyorum,ama şu dakikaya kadar pek bişe anlamadım:D jade yine bişeler dio,öteki sanırım biyerinden bişe uyduruyo,bi başkasıda helebilmem neresinden anlıyo lafı:D günün en ilginç topic i olacak sanırım:D
Öne çıkan mesajlar