Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

flaş flaş ronaldinho beşiktaşta !!!!


2pacAmaruShakur

Öne çıkan mesajlar

ehehe gerçek değil ama az önce telegolde izledim abi 10 yaşında bi velet var bjk altyapısında yemin ederim izleyin cocuğu ağlarsınız başka bişey demiyorum . yüzde yüz bugünkü akşam haberlerinde bu cocuğu göstercekler haber ajanslarına veriri diodu serhat ulueren bana hak vercekseniz vallah ben izlerken gözlerim dolu böle bi şey yok dünyada messi ronaldho yanında halt etmiş şunları yazarken bile heycanlanıyorum bu cocuk manyakk

onunla ilgili video yu şimdi arıyorum bulursam koyacağım . bjk bu cocuğa 10 yıllık sözleşme imzalatmış

[ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 02:56 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok orası falan doğrudur da on yıllık sözleşme imzalatması yalandır diyorum, çünkü şu andaki kurallara göre yamulmuyorsam 16 yaşın altındaki futbolcular kaç yıllık sözleşmeleri olursa olsun başka takımlara FIFA nın belirlediği belirli bir tazminat karşılığında transfer olabiliyorlar. farzımisal freddy adu ya birkaç sezon imza attırmıyoruz, neden. çünkü bizde 16 yaşının altında gaza gelirse hemen büyük takımlar kapıyor küçük bir meblağ ödeyerek. yani böyle bir adam varsa beşiktaş aptallık etmiş bunu televizyonda herkese göstermekle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok doğru söylüyorsun dediklerini de söylediler telegol de onuda şöyle halletmişler federasyondan özel izinle cocuğun tüm geleceğini garantiye almış bjk kulubü bjk kollejinde öğrenimini görüyomuş zaten ayrıca ailesinide baya bi para verilmiş .
10 yıllık sözleşmeye imzalattığınıda sabri ugan söyledi
artı
bjk büyük takım değilmi

[ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 03:25 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 03:33 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anladım enteresan. ya yanlış anlama da bana pek inandırıcı gelmedi 18 yaşından küçük bir çocuğun bir federasyon kararıyla 10 yılını beşiktaş' ta geçirmeye zorlanacağı. yani farklı bir örnekten bu konuyu ele alırsak, mesela 18 yaşından bir çocuk sevişedebilir özel bir yasayla falan da filan. ama yasal değil. neden çünkü 18 yaşın altındaki insanlar reşit değildirler ve hayatlarını etkileyecek kararları veremezler.

vicdânî dipnot: türkiye' de öğrenciler 16 yaşlarında sözel sayısal ve de eşit ağırlık gibi bölümler önlerine konarak hayatlarının seçimlerini yapmaya zorlanıyorlar. hatta bazen yaptıkları seçim doğru olsa bile istedikleri meslek (bkz. ^hukuk^) başka bölümlere kaydırıldığı için istemedikleri ve de belki de hiçbir zaman sevemeyecekleri bir meslekle hayatlarını geçiriyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güzel oynayacak desen tamamda o weledi karşıma koy fizik we hız olarak üstün olduum için sadece maymun ederim onu geleceğine lafım yokta 9 yaşında 1 metre 13 cm boyunda bi welet daha iyi oynayamaz ..

tuncay we alex klasında 1 futbolcu yok bjk ya bjk ozmn seneye profesyonel lisansını çıkarıp banko ilk 11 oynatsın 9 yaşındaki muhammed isimli weledimizi ? hatta milli takımdada görelim ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim anlamadığım geçen günlerde barca böyle cocuğu almıştı burda topic açılmıştı herkes barcayı bu transferle kutladı yok barca işini biliyo adamlar geleceğe yatırım yapıyo vay şöyle vay böyle .

bunu bir türk takımı yapınca abartmayın yaw bla bla oluyosa bişey demiyorum . bence gurur duymamız lazım bunla .
tabii beşiktaş bunu yaparken fb ve gs yönetimlerinden önce davranıp yaptıkları için bi içerleme olabilir anlıyorum sizi madridllilerde eminim böle yapmışlardır avrupa takımı olmak kolay değil .

[ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 03:55 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Barcanın aldığı oyuncuyu izlersen 12 yaşlarında we fizik olarak üstün olan kişilerle oynuyordu .. we videosu 5-6 dk ydı. muhammedinde yetenekleri gayet hoş fakat, videosu içinde yaptığı 6 tane artistik hareket ve verdiği 4 pas war.. yani oyun içi dengesi asla gösterilmemiş yaptığı hareketlerle yargılayamayız..

Fenerbahçeli arkadaşlar bilir geçen sene futbolcular ısınırken sahaya bi yöneticimizin oğlu çkardı 7 yaşında sarışın tuncayla paslaşıp ısınırdı.. we yaptıklarıyla inanılmaz ilgi toplardı we bu arkadaşın yaptığı hareketlerin bir çoğunu tuncayla yapardı tuncay öğretirdi fln..

Aynı mantık somut bir maç içi örneğini görmedik
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dönüm noktası arıyorsan buyur sana örnek olarak Fenerbahçeli arkadaşımızı gösteririm çünkü o bir ilktir..

Fakat bu kesinlikle bir dönüm noktası değildir asıl dönüm noktamız nuri şahin'dir 16 Yaşında B. dortmund Forması giyen ..

2 hareket yapmakla bitseydi bu iş ben şimdiye barcelona forvetinde etoo nun yanında gol kralı olmuştum..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce söylediklerimden tersi anlaşılmış olabilir, ben beşiktaşlıyım. trasty sana şunu söyleyeyim, bu adam ne olur ne olmaz o bilinemez fakat birincisi on senelik çocuğun hayataını satın almak bahsi geçen kulübün ismi ne olursa olsun yanlıştır, bu bir. ikincisi beşiktaş' ta yıldız olsa bile fener alır demişsin. beşiktaş' taki hiçbir yıldız beşiktaş değerlerine saygısızlık yapmadığı sürece fenerbahçe' ye satılmaz (bkz. ^feyyaz uçar^) ve de hiçbir futbolcu da (yıldız olması kaydıyla) beşiktaş' tan fenerbahçe' ye transfer olmaz, olamaz (bkz ^nihat kahveci^). ha beşiktaş' ta yıldızlaşmış bir oyuncu fenerbahçeye transfer olamaz mı, olur. ama yakın tarihte bu iki şarta uyan futbolcuların kaderini gayet de güzel görmüş bulunmaktayız [(bkz. ^alpay özalan^) (bkz. ^sergen yallçın^) (bkz. ^oktay derelioğlu^) (bkz. ^feyyaz uçar^) vs. vs.]. bu yüzden lütfen hariçten gazel okumayalım, bilgilerle, belgelerle gelelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca şimdi izledim videoyu. Sesler yoktu o yüzden yorumları duyamadım. Buradan seslenmek istiyorum sayın Tigana' ya. "Sayın Tigana lütfen bu çocuğu iki sene içinde ilk onbirde bir maçta dâhi olsa oynatın."

dipnot: Yanımdaki bilgisayarda oturan siyâhî bir arkadaş "this kid is too much for his age man" yani "bu adam yaşına göre çok fazla dostum" diyerek izledi görüntüleri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...