Revangelis Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bugün yaptığımız bir kaydı sizinle paylaşayım dedim in flames - cloud connected çaldık anlıycaanız gibi. neyse kayıtla ilgili olarak ikinci gitarın ve bassın hiç duyulmaması gibi problemler var. acemiliğimize geldi ayarlayamadık :p neyse istediğiniz gibi eleştirin (sövün:p) http://rapidshare.de/files/16504122/01_Par_a_1.mp3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Deişik olmuş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 çok mu kötü:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 kayıt kotu olduğu için çok sağlıklı yorum yapılması zor tabi ama genel olarak iyiydi bence, soloda ufak bi aksaklık var gibi ama baska gozume çarpan bi olay yoktu,bass ve ritm gitar duyulmuyo dediğin gibi. baska bi yerde kaydederseniz daha bi dahakine daha iyi olur yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mikrofon bateristin kucağında gibi olmuş :) Bu ses sorunu hariç hoş kayıt, vokal de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ehah çok teşkür ederim evet soloda küçük bi hata var görmezden gelin :p resmen mikrofon da kucaamdaydı (: sesi iyice açıp dinlerseniz bass ve ikinci gitar duyuluyo (hatta reverse yaparsanız ne mesajlar içeriyo bi duysanız:p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bu haliyle vahim, yenisini isteriz=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Kayıdın kalitesi gayet güzel aslında bas ve diğer gitarın sesini de ayarlasaymışınız çok hoş olabilirmiş.Bunun dışında davulcunun baştaki atakları yapmaması beni biraz rahatsız etti şarkıyı çok fazla dinlediğimden olabilir belki :) - neyse bunu önemsemeyin - .Gitar, solo daki aksaklık dışında gayet iyi geliyor.Vokale gelince hoş ama arkaya biraz daha reverb verilse daha iyi olur diye düşündüm.Bana biraz kuru geldi.Sonuç olarak bence başarılı bi kayıt.Başarılarınızın devamını dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bizimki çakar :P http://www.gw-tr.com/scar_affinity/Scar%20Affinity%20-%20Cloud%20Connected.mp3 ehm kayda dönersek ataklar unutulmuş aynı şekilde beni de çok rahatsız etti, onun dışında kalite iyi, beğendim. özgür'e de selam çakarım burdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 cover sonuçta direk aynısını çalmak zorunda diilim ki! (defensive mode on :p) ehah şaka tabi bidahaki kayıtta onları da eklerim (: evet aslında biraz daha kuru kalmış vokal, artık bidahakine jester sizin kayıtta pis olmuş be biraz (: ama güzel hoşuma gitti, özgüre iletirim selamını [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 07:30 tarihinde, Revangelis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar