Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sms.ac sorunsalı

Nexus

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar beleş msj olayına siteye üye oldum. herşey güseldi başta. şimdi herhangi biri beni invite edince cebime msj bombardımanı oluo ve kontörlerim gelen msj başına 3er 5er düşüo. sinirlerim harab oldu. üyeliğimi nasıl iptal ederim delircem.
Sosyal ağlarda paylaş

üyeliğimi iptal ettim arkadaşlar sağolun. sorunu tam açıklıyayım da kimse bu gereksizlikle madur kalmasın. bedava msj olayı için kaydolunan bir site sms.ac . herşey başta çok güzel mütiş msjlar atılıo falan(tabi kendi telefon numaramızın girilmesi şart şifremiz msjla gelio) derken olaylar şöle gelişti. baktım cebime abuk abuk msjlar gelio. manuela is inviting you reply yes or no for this msg. haha diyip geçiodum. tabi artık ardarda 6-7 manuela gelince dedim noluo falan. neyse biara kesildi. kasdavdayım o sıra:) babamı arıcam işte arabayla gelsin falan derkene bi baktım -20kontör. başta çakamadım acaba cebte açıkmı kaldı tel die ama sonradan düştü jeton. 70 kontörüm wardı sulama olmuş resmen. böle bi şerefsizlik de yaşadık neysem olacağı warmış. siz bulaşmayın arkadaşlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...