Arma Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Evet arkadaşlar falan hep oluyo ama ben login olamıyom. Sebep ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Sifre Problemi Olabilir ßuyuk İhtimalle Bazi Arkadaslarinda Basina Gelmisti Oyun Sifresi İle Siteye Login Olamiorlardi.. Bir Onceki Sifrenle Girmeyi Dene.. yada mailini kontrol et sifre falan gelmismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Olmuyo :( ya daha önce hep login olduğum char. Ama son şifre deişiminden sonra hiç siteye girmemiştim. Şimdide giremiyom bi çaresini bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 invali login. 1)either credantials are wrong 2)Exceeded login attemps 3)account is not activated yet diye bişey çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Resmen delirecem yaa. Böyle bi mallık var mı? Oyuna giriyo ama siteye girmiyo account. Az önce cash aldım nation transfer için. Ama siteye girip başvuramıyom. Yok böyle bişey. Tüm arklarım orc oldu. Bi ben kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Bu oyunda hiç bu kadar sinirlenmemiştim. BUgün nation deişmek için knightcash aldım. Nation scrollda aldım. Ama siteye login olamıyorum. Eğer bi bug yada buna benzer bişeyden bu sorun düzelmezse bu oyunu bırakırım. Fake charla açıp oyunun içine ederim. En kötü ihtimalle sürekli moradonda cz de spam msjlar atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedie Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kardeş bi sakin ol ilk önce :) bende dün charıma premium aldım.premium almadan 5 dk. önce siteye login olabiliyodum fakat üyelik aldıktan sonra banada invalid dedi bu sorun yaklaşık 1-1.5 saat sürdü ve sorada tekrar şifremi değiştirebildim.umarım seninkide benimki gibi kendiliğinden kolayca geçebilcek bir sorundur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Yukarda yazdığım 3 ya yazıyo. Bu nas iştir anlamıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Nation transfer kısmında ready yazıyo ama tıklanmıyo. Hala siteye girmiyo. + gmler annelerini sevmiyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 En sonunda login oldum şimdide. Baya bi zamandır clansız olmama rağmen hala clandan çık diyo bunun çaresini bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bende şifremi değişemiyorum oturduğum bilgisayarda keyloggger çıktı,char göz göre göre gidecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ARMA giremediğin hesabın ile nasıl girdin siteye? Neler yaptın söylermisin. bir hesabım varda o şekilde sorunu olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Banada aynı seyleri soyluyo ve kullandıgım char bunu nası halletin bi care varsa s0le galiba gizli soruyla şifreyi deiştirince duzelyo ama ben gizli sorumu hatırlamıyom yani cevabını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 1 saat bekledikten sonra. Tekrar şifremle girmeyi denedim. Girdi. Nasıl oldu anlamadım ama girdi işte. Bu arada şifrenizdeki harfleri büyük gireceksiniz unutmayın. Bu çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar