TheProfessional Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Gene dupe devam ediyor mu? cypherda v1325 cikti maradonda busslar satiliyo 1.5m dan gene varsa bilen noldugunu söylesin dupe warsa oynamiyom kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 eskiden kalan buslardır onlar dostum toplu dupelenen seyler malesef silinemeyebiliyor.... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Dupe itemleri taşıyan account charlarından biri wipe öncesi name change veya nation change yaptıysa dupeleyerek upgrade ettiği ve kopyalarını sildiği itemler rollback olmayıp yanına kâr kaldı. Süper k2 iş başında. Dikkat edin, vurduğunuz playerin üzerinde ki elbise veya silahlar +9 +10 olabilir. [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 22:29 tarihinde, indream tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 al işte dupelerle 10 yapar sonra cz adam kestim diye dolanır size soylicek laf bulamıyorum sizi alanla banlamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Siz Derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 dupeciler ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Öyle Dersen MEmnun Olurum O Zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar