Mathias Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Çok ama çok alakasız ama çatlıyorum bu aralar. Tek kişi çıkıtklarını gördüm ama halen çıkamadım ben. Önce o köşeye atlamamız lazım tabi, koşturarak o çöp konteynır'ından geliyorum elimde bıçakla atlıyorum tam çarpacakken eğiliyorum veya eğilmiyorum ama fark etmiyor. Çıkamadım gitti yani. Acaba o yanındaki direk ile bir işimiz olabilir mi yoksa nasıl çıkıyoruz oraya. Bİlen biri yazabilirse çok sevineceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 üşenmedim demo kaydettim sana =) http://www.gw-tr.com/office.dem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 fo tactics ile ilgili bi öm attım, bi bak ona plx. [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 21:15 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Demo'yu açmak uğraştırdı biraz ama oynattım sonunda. Ben bu arada mavi konteyner'dan atlayıp oraya çıkan da gördüm de o nasıl yapıyor acaba. Gerçi seninki daha kolay, o kendini direkle falan bir şekilde ayarlıyordu. gene de çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar