Vernados Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 3-4 ay önce hacklenen stunner'ın itemlerinin ss'ini buldum.bu itemler bende olcaktı O_o http://img223.imageshack.us/my.php?image=stunner2ki.jpg [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 19:27 tarihinde, Vernados tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ßu itemlerin Stunerin olduguna dair herhangi bir kanitin varmi ? uc dort ay once herkesin inventory si bu sekilde idi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 gelsin kendisi sorarsınız bende bunu başkasından buldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Oyle bi hale geldigi oyun.. Legalde Olsa KAliteli item sahibi oldugun zaman duper / hacker muamelesi oluyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bunlarda benim çok güsel duruyolar :D http://img251.imageshack.us/img251/7494/hepsiiii0nz.jpg [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 21:17 tarihinde, -Cursed- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bu resmi sana kim verdi nerden buldun? çalınan itemlarım onlardı shelleri Viruzz den almıştım uniqlerin hepsi legaldi alayını kospla boss keserek düşürdük ben size resimdekileri sayayım +8 chitin boot +6 shard +7 rogue chitin pauldron +7 shell pad +6 shell helm warrior pendant elf-metal earing +6 smite hammer ice belt elf belt amulet of str fire belt rogue earing kekuri belt +6/25 FP DD helm +8 shell gaunlet +7 defender of the lord skeleton belt +8 shell pauldron kekuri ring +9 dex ring +6 ironx bundan 1 gün önce başka charlarla kasacaz diye ROL ve +8 ib mi başka chara geçirmiştim. bu SS i sana yollayanın veya verenin adresini bana ver dile benden ne dilersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kardeeş bunu benim kafeden bi kankadan çaldım.Ayıp olmasın die paintten kırmızıyla sildim nicki.Daha bi sürü ss wardı.Yazık olmuş be kanka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 yapanı bulursam onada yazık olacakda neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 atma sınırlarını zorluyosunuzzzzzzzzzzzzz kac tane bos kestin hepsinden saglam drop cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 -cursed- bende okadar sandık düpelesem bendede olur okadar öenmli olan stunner gibi legal düzmek okadar itemi amaaaa sora hacklenip 0 a düşmek de loyar adama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 arthas_sw benim 1 günde 6 talos kestiğime inanırmısın kospla ? children ve ben 2 kişi ne var ne yok biz kesiyorduk kospla neyi atacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Challanger7 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 vernados demişki; öenmli olan stunner gibi legal düzmek okadar itemi amaaaa sora hacklenip 0 a düşmek de loyar adama :( ne zamandan beri kospla boss kesip drop lamak legal olmuş? [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 23:03 tarihinde, Challanger7 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kosp lol sana yarın yalan olursun kafanı yorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 enazından drop legaldir kosp mosp farketmez legal olmayan düpe olandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Challanger7 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 legal :S yani hakkıyla dürüstce drop ladı diosan o zmn dicek bi şey yok...(yasal mı peki ıı ıh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 stunner sana pm attım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 al sana legal item lı char şimdiki halim [spo] [/spo] [ [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 23:17 tarihinde, Stuner_Cypher tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 [spo][/spo] [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 23:18 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ßuffsuz 2000 Hp NiceShot =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 stunner pm ye baksan ii olurr.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ''ßuffsuz 2000 Hp NiceShot =)'' adam 70 lvl borumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ßişi Demedim Ztn.. Cok Güzel Anlaminda Dedim.. Yazılan Her Mesajı Karalama Olarak Algılamayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar