Zephyros Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Bende su an p4 2.66 işlemci 512 ddr-ram 400 mhz fx 5500 ekran kartı Gigabyte sata hdd destekleyen bir anakart ve cok eskilerden 7200 rpm 40gb samsung hdd var.Şimdi gelelim esas konuya ben bu pc ye maximum 500 ytl ile ne yapabilirim (performans acısından) ilginiz ve ayırdıgınız zaman için teşekkur ederim. [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 18:14 tarihinde, Zephyros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ekran kartı + ram + hdd + 2.1 ses sistemi? önceliğinde davran bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Ses sistemini unutmusum sağlam bir ses sistemine sahibim.Acaba ekran kartları ve diğer parcaları onerrirken marka ve para cinsinden soyleyebilir misiniz? http://s1.bitefight.net/c.php?uid=31597 [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 18:23 tarihinde, Zephyros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bence pc ni parça parça satasan daha çok para eder birde nasıl bir pc almak istedigini söylersen sana daha çok yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 aklımda pc yi sadece ekran kartı olarak ve sistemi rahatlatacak baska ekipmanlar var mı varsa neler olarak dusunuyordum.Sadece işlemciyi su ara değiştirmeyi dusunmuyorum onun dısında oyun oynarken gerek grafik gerek sistem rahatlığı gibi konularda daha iyi olmasını istiyorum pc min.Cümle devrik oldu ama anlamıssınızdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Piyasa da su an agp kart almak pek mantıklı deil gerçi herkes öldü derken yeni ürünler cıkıo ama illa ki bi toplu sistem değişikliğine gitmek zorunda kalınca ekran kartın cop olmasın , elinde 500 ytl varken de işlemci board ve ekran kartı değiştiremezsin, performans artısı istiosan bence su an için sadece ram al , para biriktirmeye devam et , yazın veya 2007 de sistemi komple değiştirirsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 işte o zaman içimde patlar anakartla işlemciyi yeni aldım =) ama dediğin cok mantıklı biras daha bekleyip tum kasayı değiştirmek en makul olan zaman ayırdıgın için tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar