Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sistem Yukseltme

Zephyros

Öne çıkan mesajlar

Bende su an p4 2.66 işlemci 512 ddr-ram 400 mhz fx 5500 ekran kartı Gigabyte sata hdd destekleyen bir anakart ve cok eskilerden 7200 rpm 40gb samsung hdd var.Şimdi gelelim esas konuya ben bu pc ye maximum 500 ytl ile ne yapabilirim (performans acısından) ilginiz ve ayırdıgınız zaman için teşekkur ederim.

[ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 18:14 tarihinde, Zephyros tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

aklımda pc yi sadece ekran kartı olarak ve sistemi rahatlatacak baska ekipmanlar var mı varsa neler olarak dusunuyordum.Sadece işlemciyi su ara değiştirmeyi dusunmuyorum onun dısında oyun oynarken gerek grafik gerek sistem rahatlığı gibi konularda daha iyi olmasını istiyorum pc min.Cümle devrik oldu ama anlamıssınızdır =)
Sosyal ağlarda paylaş

Piyasa da su an agp kart almak pek mantıklı deil gerçi herkes öldü derken yeni ürünler cıkıo ama illa ki bi toplu sistem değişikliğine gitmek zorunda kalınca ekran kartın cop olmasın , elinde 500 ytl varken de işlemci board ve ekran kartı değiştiremezsin, performans artısı istiosan bence su an için sadece ram al , para biriktirmeye devam et , yazın veya 2007 de sistemi komple değiştirirsin .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...