Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

roll back

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evt orda haklısın ama yapılması gereken buydu adamlar +9 shelller +10 shardlarla cz giricekti ama tabi bazıları dupe yaptıgı halde itemleri kullanamamıs bile niye diye sorucaksınız tam o sırada server ofline :D
Mesaj tarihi:
Peki Yaklasik iki Aydir PP icin Attila kesiorum.. Cuma gunu Cikarmistim.. Hele Sükür Dedim Gitti.. Benim Günahim Ne Adamlar ßi Patchle Kaldirdiklari Dupe Acigini Sonraki Patchte Yeniden Aciyorsa..
Mesaj tarihi:
benim chara rollback gelmemesinin nedeni sanırım ncs atmış olmamçünkü dier fp dd si gitti dedigim arkta ncs atmıstı. o yüzden bana düper filan gibi yakıstırmalar yapmayın lütfen.
Mesaj tarihi:
ah ulen bende keske ncs bassaydım cunku su ıtemlerı yaptım
warrıor shell full set+8
raptor+8
totemıc spear+8
dol+8
ıron bow+8
shard+8
smıte hammer+8
ron staff+8
mırage dagger+8
complete full set+8
priest shell ful set+8
baska hatırlamıom cok uykum wardı bırakında gerı alınsın nsc basmıs olsaydım suan kraldım....(bu arada 2 tanede ncs almıstım allah benım belamı wersın nıe basmadım)
Mesaj tarihi:
valla bende giga satmıstım 15 gb ye :)
ertesi gün bi baktım geri gelmiş..alan adam nsc kullanmıs tabi bende farkında deyildim..piyasada kimin elinde +8 raptor görsem soruyorum satıyomusun yada takas ediyomusun die..Bi adama sordum dedi sana yagmurlu havada su yok die :)
dedim hayırdır ne oldu felan dedi giga sattın geri gitti..dedim rolbeck oldu giga bende ama seninde paran sana geri geldi die..dedi gelmedi böyle bişi olabilirmi?

itemim geri geliyo parası gitmiyo..
  • Yeni Oluştur...