arthas_sw Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 evt orda haklısın ama yapılması gereken buydu adamlar +9 shelller +10 shardlarla cz giricekti ama tabi bazıları dupe yaptıgı halde itemleri kullanamamıs bile niye diye sorucaksınız tam o sırada server ofline :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Peki Yaklasik iki Aydir PP icin Attila kesiorum.. Cuma gunu Cikarmistim.. Hele Sükür Dedim Gitti.. Benim Günahim Ne Adamlar ßi Patchle Kaldirdiklari Dupe Acigini Sonraki Patchte Yeniden Aciyorsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 valla sonucta bu oyunun modalotorleride insan bi yere kadar acık kapatabilirler bizim ac insanlarım da anında acıgı bulur baska soze ne hacet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 acik kapatmak baska bir patchte kapadigin acigi dier patchte acmak baska bisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 benim chara rollback gelmemesinin nedeni sanırım ncs atmış olmamçünkü dier fp dd si gitti dedigim arkta ncs atmıstı. o yüzden bana düper filan gibi yakıstırmalar yapmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ah ulen bende keske ncs bassaydım cunku su ıtemlerı yaptım warrıor shell full set+8 raptor+8 totemıc spear+8 dol+8 ıron bow+8 shard+8 smıte hammer+8 ron staff+8 mırage dagger+8 complete full set+8 priest shell ful set+8 baska hatırlamıom cok uykum wardı bırakında gerı alınsın nsc basmıs olsaydım suan kraldım....(bu arada 2 tanede ncs almıstım allah benım belamı wersın nıe basmadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 al işte bakın bu arkadaş düper ama ben deilim ben bu arkadas gibiler yüzünden yandım. ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 alın işte bu arkadas düper ama ben deilim . bu arkadas gibiler yüzünden gitti itemlerim. ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 @pithdull allah belanı versin defol git forumtr ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 valla bende giga satmıstım 15 gb ye :) ertesi gün bi baktım geri gelmiş..alan adam nsc kullanmıs tabi bende farkında deyildim..piyasada kimin elinde +8 raptor görsem soruyorum satıyomusun yada takas ediyomusun die..Bi adama sordum dedi sana yagmurlu havada su yok die :) dedim hayırdır ne oldu felan dedi giga sattın geri gitti..dedim rolbeck oldu giga bende ama seninde paran sana geri geldi die..dedi gelmedi böyle bişi olabilirmi? itemim geri geliyo parası gitmiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar