karakedi Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 yarın iş yerinden download eder denerim artık ;) http://fedora.redhat.com/docs/release-notes/fc5/#id3145844 merak edip kuran oldu mu acep aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 4 daha yeni çıkmamışmıydı ya? redhat keyifli değil debian'ı tercih ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bu ne işe yarıyor diye sorsam ilk önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 işletim sistemi, windows gibi. redhat'ın parasız sürümü. fedora 4 zaten vardı, release date'e baktım, 10 ay önce mi ne çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ya kızcaksınıız ama sormadan duramıcam simdi xp yada linux a gore artıları eksileri neler ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Fedora linux dağıtımlarından biridir. http://tr.wikipedia.org/wiki/Fedora_Core [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 20:28 tarihinde, OffChu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 En son core3'i denemiştimde bayaa önce,XP'den geçişi çok kolay gelmişti.Sonra uyumsuzluk falan bırakmıştımda,şimdide bakalım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 windows varken linux kullanmak çok mantıklı gelmiyor. şimdi bana oo beleş bu özgün yazılım falan muhabbeti yapmayın benim kullandığım windows da 2 milyon her yerde :) ayrıca fedora 4 vardı bende yeniydi falandı, diğer linuxlardan çok çok farklı şeyleri yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar