Galenthas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Ya şöle özel günlerde filan giymek için ne biliim lazım olur bigün yaf he bu arada zataniztlikle filan bahdaştırmayın hemen ben belki beyaz diktiricem :) Selamon Ya Bi resmi filan yok mu cübbenin yada satılık mı diim direk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 costum city mi ne onun gibi bir yer var spiderman - animasyon kostümleri fln yapıyorlar siparişle biraz araştırın telefonla sipariş veriliyor galiba istanbuldaydı.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: Valeron, 11 September 2003 20:04 tarihinde demiş ki: Ya dusuncene saygi duyourm bi ara bende heveslenmistim ama Lara die intahar eden satanisat denen kizcaaz'da bu tip seyler giyiormus yani toplum pek hos karsilamaz .[hline]Kadikoy Underground Turkce ReP ruLaz Yasasin Devrimci Gencligimiz ve ugruna kan doktugumuz esas görüsümüz ! Milletin ne düşündüğün bize ne ? Nasıl düşünüyorsan öyle davranıcan[hline][b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar