Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Level 55-60 arası mümkünse epicsiz NE hunter arıyorum(warriorda olabilir). Duruma göre takas yada para ile alışverişi tamamlayabiliriz. Msn: [email protected] [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 21:29 tarihinde, Dragonfire tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Arıyorum hala :) yokmu yardım edecek. 50-60 arası olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 valla bende magtheridon da var istersen :D bu arada benim shaman işi yine yattı, sahtekar adam... takası yaptık 1 ay açtırdım sırf onun için benim acc. u 3 gün sonra şifreleri değiştirip ignore u bastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vicente_amigo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 anasını satam sırf tırstıgım için char almıyorum takas etmiyorum alıcam uraşıcam apic t2 fln yapıcaz sonra adam dolandırıcak intaar ederim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 aynen artık güvenmek çok zor yani ac.calımı içim çok tanıdık olması gerek ya da bilmiyorum nasıl ama zor yani kastıktan sonra 5 dakka içinde elinden alabilir eski sahibi accountu bu yüzden güvenmek zor iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Neyse ben şanslıydım şimdiye kadar bu konuda. 3-4 karakter aldım-sattım bi sorun çıkmadı. Umarım bi hunter alacam bu sefer. Duruma göre kendi karakterimle takas edicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 BL şartmı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Valla şart ya olmasa seninkini alıcam zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 onunkini ben de alabilirim de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vicente_amigo Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 aslında beraberinde mail adresinide istiyiceksin adamdan olurmu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 neden olmasın ? ama sence mailini geri alamazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vicente_amigo Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bilmem oluyomu oda?:D [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 02:28 tarihinde, vicente_amigo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 e mailini almak sağlamlaştırıyor ama adamın uzun süredir kullandığı mail ise vermez ki. *benim gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vicente_amigo Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 hehe ben kulanmıyorum bile hep kapanıp duruyo yeniden açtırıyorum hava hoş benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bu arada hala arıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bekliorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bende war NE hunter female lvl 60 BL de. Ama duzgun bi teklifte bulunmıycaksan satmayi dusunmuyorum cunku tek karakterim oss oldugu icin oynıyamıyorum o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hup hup ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 benim hunterımın nesi vaR :P tam sana göre uıehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 serveri tutmuyor :P yoksa ben ally olup nasıl kesicem seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vicente_amigo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 abi bi ne fmale hunter ın bi kaç ss sini koyarmısın face fln beyenirsem anlaşırız face fln benim için önemli:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 heheh bulamazsan Horde al birlikte keseriz başkalarını :P [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 11:17 tarihinde, Revell tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 horde dum zaten zamanında exp. ile yine horde olacağım :) ama o zamana kadar guilddeki arkadaşlarımla oynamak iyi vakit geçirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 o zamana kadar düşman oliciizz demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 alınmıştır. :) [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 23:12 tarihinde, Dragonfire tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar