Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES 5 Taktikleri Hakkında Yardım...

Efendy

Öne çıkan mesajlar

al sana ölümcül taktik
top sendeyken devamlı en sağdaki tuşa (karemi oluo bilmiom bende simgeler silindi:)) bas. diğer takımın tüm defansı orta sahaya kadar gelir. sonra havadan koşu yoluna pas ile kaleci ile karşı karşıya kal. istersen gol at istersen dışarı at.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaleci skillerinin hiçbir işe yaramadığı test edip onaylandı (Buffon'un her maç 5-6 gol yemesi) Gol yeme şansınızı sadece kalecinizin büyüklüğü ile azaltabilirsiniz.Kaleyi ne kadar kaplıyorsa o kadar zor gol yiyosunuz.Saçma ama öyle malesef.
Bir de shoot powerı 90+ olan arkadaslar toplara öyle bir vuruyorlar ki top normalde ulaşacağı hızın 2 katıyla gidiyor ve kaleci direk devre dışı kalıyor.O yüzden bol bol uzaktan şut çekmek lazım.Bi de turnuvaya katılacaksanız frikik kasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Kornerler ve içeri ortalanan frikiklerde gol yüzdeleri pes 4 e göre çok daha düşük olmuş. Eskiden her 4-5 korneden biri gol oluyorken PES5 ve WE9 da bu oran 10-11 kornere kadar yükseldi bende.

Ama aynı şekilde direk kaleye atılan frikiklerdeki gol yüzdem inanılmaz arrtı hatta şöyle diyim, 28 metre içindeki frikiklerin yer farkı olmadan %50'si gol oluyor. Metre arttıkça gol yüzdesi de düşüyor haliyle, en uzak frikik golüm şu an için 35 metre.

Wayne Rooney, Pirlo, Nedved frikik kaçırmadığım adamlar ama ilginçtir Beckham ve Ronaldinho ile çok zor atıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ronaldinho'nun frikikleri 77.
Nihat süper shot power:93,
frikik: 96

manyak atıyo adam.

Ayrıca bence kornerler son derece kolay olmuş. Doğru yere doğru hız ve yükseklikte orta açmayı öğrenince çok gol atabiliyosun. Bi de vuracak adamı ceza sahası içinde topa doğru hareketlendirmen lazım. 0,5 saniyelik de olsa o andaki müdahale işe yarıyor.

Ayrıca bir tavsiye korner ve frikikleri trainingde çalışma. Gerçekçi değil. Maç ortamı o kadar farklı ki korkunç bir fark ortaya çıkıyor. Çok maç yap alış. Ayrıca altı yıldızda taktik çalışabilirsin. Ben dört tane falan atıyorum rahatça altı yıldızda...

Ayrıca başkalarıyla bol bol maç yap, sırf bilgisayara oynarsan gerçek bi adamla oynarken çok fark yersin. Başıma geldi çok farklı bir oyun var. Taktiğin önemi bi yerde azalıyo iyi çalım atan ya da iyi top kapan kazanıyo. Taktikle de fark atarsın ama yine de bilgisayarın mantığını ezberliyosun ama oyuncuların hepsinde taktik farklı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...