Efendy Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 arkadaşlar ben winning eleven 9 oynuyorum fakat ilerde bi turnuvaya katılacağım ve pes5 neredeyse hiç oyanmadım....ikisi arasında çok az bi fark olduğu söyleniyor fakat bi kaç ipucu verirseniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 pes5 bariz biçimde daha yavaş we9'dan çok az we9 oynadım we'yi de sadece arklarla pscafeye gittiğimizde oynuyoruz onun dışında paso pes :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 saol teşekkürler pek bi fark yok anlaşılan.. saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 aslında fark varda o farkta anlatılmaz yaşanır :) iki oyunuda oynayınca anlıyosun aradaki farkları yalnız konsol bölümünde we oynuyan bu kadar az kişi olması ilginç. hemde çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Aslında çok vardır we oynayan da, kimse sırlarını paylaşmak istemiyor galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 walla we ile pes arasında ben pek fark göremedim sadece pes de barca nın 2. forması sarı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bana taktik lazım arkadaşlar bi takım için ölümcül bi taktik yazın onlan oyniyim devamlı :) barca ile deniyorum ama nafile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 al sana ölümcül taktik top sendeyken devamlı en sağdaki tuşa (karemi oluo bilmiom bende simgeler silindi:)) bas. diğer takımın tüm defansı orta sahaya kadar gelir. sonra havadan koşu yoluna pas ile kaleci ile karşı karşıya kal. istersen gol at istersen dışarı at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Man Utd ile orta alandan kanada ara pas taktiğiyle çok rahat pozisyona giriyorum genelde. Daha çok C. Ronaldo'nun kanadını kullanırsan daha efektif oluyor. Kısaca kanatlara yerden ara pas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 smoke aynen katılıyorum bide c.ronaldoyla r.gigs si nistelroya yaklaştırırsan deli pozisyonlar buluosun ben böyle oynuorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 man united gerçekten iyi ara pası yapıyor =) yalnız chelsea nın kalecisi gol yemiyor nasıl bir kalecidir cech :P [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 23:25 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Juventus'u al defansı geride tut ve 4-1-2-1-2 oynat. DMF veya L-R MF'lerle defanstan çıkarken orta saha çizgisini geçmeden havadan yada yerden koşuyoluna pas at. Maç başına 5-6 karşı karşıya yakalarsın en az :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Kaleci skillerinin hiçbir işe yaramadığı test edip onaylandı (Buffon'un her maç 5-6 gol yemesi) Gol yeme şansınızı sadece kalecinizin büyüklüğü ile azaltabilirsiniz.Kaleyi ne kadar kaplıyorsa o kadar zor gol yiyosunuz.Saçma ama öyle malesef. Bir de shoot powerı 90+ olan arkadaslar toplara öyle bir vuruyorlar ki top normalde ulaşacağı hızın 2 katıyla gidiyor ve kaleci direk devre dışı kalıyor.O yüzden bol bol uzaktan şut çekmek lazım.Bi de turnuvaya katılacaksanız frikik kasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Bayadır Oynamıorum En Son Pes 4 De Kaldım =) Ordan Kalma Taktiğim... "Del Piero" Adam Top Cambazı Gibiydi...Juveyi Alıosun 4-3-3 Yapıosun Orta İleride Nedvedi Koyuyosun Orta Forvete Del Piero yu Kodun Mu Tmmdr Bide Kornerlerde Trezeguet Çok Güzel Kafa Çakıodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Kornerler ve içeri ortalanan frikiklerde gol yüzdeleri pes 4 e göre çok daha düşük olmuş. Eskiden her 4-5 korneden biri gol oluyorken PES5 ve WE9 da bu oran 10-11 kornere kadar yükseldi bende. Ama aynı şekilde direk kaleye atılan frikiklerdeki gol yüzdem inanılmaz arrtı hatta şöyle diyim, 28 metre içindeki frikiklerin yer farkı olmadan %50'si gol oluyor. Metre arttıkça gol yüzdesi de düşüyor haliyle, en uzak frikik golüm şu an için 35 metre. Wayne Rooney, Pirlo, Nedved frikik kaçırmadığım adamlar ama ilginçtir Beckham ve Ronaldinho ile çok zor atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ronaldinho'nun frikikleri 77. Nihat süper shot power:93, frikik: 96 manyak atıyo adam. Ayrıca bence kornerler son derece kolay olmuş. Doğru yere doğru hız ve yükseklikte orta açmayı öğrenince çok gol atabiliyosun. Bi de vuracak adamı ceza sahası içinde topa doğru hareketlendirmen lazım. 0,5 saniyelik de olsa o andaki müdahale işe yarıyor. Ayrıca bir tavsiye korner ve frikikleri trainingde çalışma. Gerçekçi değil. Maç ortamı o kadar farklı ki korkunç bir fark ortaya çıkıyor. Çok maç yap alış. Ayrıca altı yıldızda taktik çalışabilirsin. Ben dört tane falan atıyorum rahatça altı yıldızda... Ayrıca başkalarıyla bol bol maç yap, sırf bilgisayara oynarsan gerçek bi adamla oynarken çok fark yersin. Başıma geldi çok farklı bir oyun var. Taktiğin önemi bi yerde azalıyo iyi çalım atan ya da iyi top kapan kazanıyo. Taktikle de fark atarsın ama yine de bilgisayarın mantığını ezberliyosun ama oyuncuların hepsinde taktik farklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 beyler pes 5 te tuşlarda bi değişiklik varmı yani we de : O-orta X-pas Kare :) - şut Üçgen-ara pas r1_sprint bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 yok hepsi aynı bi tek menü de tuşların yeri karışık o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 saolun yardımlar için yarın maç var işte turnuvada winning eleven olsa hiç problem değilde pes5 oynamadım hiç...bakıcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar