Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar "Felsefi Akımlar" projesi hazırlıyorum.İlk olarak "Realizm" den başladım.Bu konularla ilgilenen arkadaşlardan çeşitli kaynaklar göstemelerini istiyorum.Ama linktense kitap ismi tercih ederim.Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler:)

Bu proje ödev falan değil.Tamamen kişisel isteğim üzerine hazırlanmakta olan bir projedir...
Mesaj tarihi:
Wikipedia'yı baya bir karıştırdım.Bir miktar kaynak elde ettim ordan ama daha fazlası lazım.Yani ne kadar geniş okadar iyi.
O kitabıda en kısa zamanda edinsem iyi olacakmış gibi görünüyor.Herkesin ilk tavsiyesi nerdeyse.
Mesaj tarihi:
gerçekten felsefeyle ilgilenen biri için bayık olacagını zannetmiyorum, surekli kitap okuyorum sırada da bu var nihihi diye okuyan sıkılır elbet.
Mesaj tarihi:
elvyn sen nesin bilader :) harbi yarıyon beni ya..felsefeyle ilgiliyim tozunu attırırım...açık konuştum elemana karşı sofinin dünyası gerçekten bayık...normalde bi kitabı elimden geldiğince elimden bırakmadan kısa sürede bitirmeye çalışırım ama beni kasan bir iki kitap vardır sonu gelmeyen..biride sofinin dünyasıdır..yoksa çokta severim..ama bu onun bayık olmadığı manasına gelmez..

elvyn dı bıradır of cinses
Mesaj tarihi:
heh o zaman bi baştan al...cahil demiş eleman ya antimodes en tilt olduğum şeydir nette tanımadığım muattap olmadığım yüz yüzeyken bana böyle şeyler söyleyemeyecek insanlardan hakarete uğramak...efendi olalım haddimizi bilelim dimi gadasını aldığım?
Mesaj tarihi:
arkasokak yaran var ki gocunuyosun, tanımladıgım okuyucu turunde olmayan birinin oturup da cevap verecegini zannetmiyorum.

[ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 21:47 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Arkasokak
pati § 25 Mart 2006, Cumartesi - 21:47 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

efendi olalım haddimizi bilelim dimi gadasını aldığım?
Çelişkilerle dolu bir insansın. Lan.
Mesaj tarihi:
said:
elvyn demiş ki
sofienin dunyası isimli kitabı oneriyorum ben
bazı yerleri bayık ama, hagadden iyi kitaptır. orta 1 den itibaren 3 kere baştan başladım muhtelif zamanlarda ne ara bittiydi hatırlamıyorum ;) tavsiye ederim ben de bol soslu sevimli felsefe kitabıdır. bi ara yeniden okuyayım ben bunu.

[ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 22:40 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...