Lopeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 internetimi tekrar sınırsıza çevirttikten sonra sömürmeye muffindomain den başladım. hangi animeleri tavsiye edersiniz acaba ? Kimi ga Nozomu Eien Chrno Crusade Onegai Twins ilgimi çekip de indirdiklerim bir de realitylapse ve muffin dışında önerebileceğiniz direk download siteleri var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Kgne bide Anidb girersen animeler hakkında bilgi ve ortalamaya ulaşabilirsin veya olmadı forumda tavsiye diye aratırsan pek çok anime ve manga yazısı bulabilirsin [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 21:23 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsukikage Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Bu biraz senin nasıl animelerden hoşlandığına bağlı aslında. KGNE için yorumlar karışık kimileri dünyanın en iyi animesi diyor (bakınız çeşitli geniş tabanlı anime sitelerinin oylamaları) kimisi ise çok kötü. Benim yorumumsa ilk iki bölümü seyret hoşuna giderse devam et :P Chrno Crusade göz ardı edilmiş ama seni şaşırtacak bir seri bence. Onegai Teacher : Ecchi sever misin? Eh o zaman buna buyur. Ben pek hazzetmedim (genelde ecchi komedi sevmeme rağmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Blue Submarine No. 6'i indir muffindomain'den. Mezzo'yu da sevebilirsin aksiyon istiyorsan. Mouse da dandik, hentaimsi bir şey ama dl edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar