SenariouS Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Neden mi seviniyorum. 1. Büyük ihtimalle bu ayın sonunda naruto mangaya geri dönecek. 2. Uzun zamandır beklediğim xxxHolic tv serisi başlayacak (3 Nisan 2006) 3. Delisi olduğumuz ve 2005 anime ödüllerini silip süpüren School rumble 2. sezon başlayacak. (4. nisan 2006) 4. Tsubasa chronicles 2. sezon başlayacak (23.nisan 2006) 5. Gundam seed stargazer başlayacak (büyük ihtimalle kesin değil ama) artısı fate stay/night , Ergo proxy gibi devam eden 2 seri var. Anime kıtlı dönemi sona erecek gibi. Karın ağtılı haftalar başlıyor gibi gözüküyor. bide mangalarda narutoda sasuke gözükmüş bir ara okumak lazım. Mutluyum sabırsızlıkla bekliyorum sizde bekleşin :-p (bildiğiniz başka gelen projeler varsa yazın paylaşalım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 gundam seed stargazer cacık olucak gibi bir his var içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Stargazer Fukudasız olucak bu defa =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ama gundam seed evrininde hele kiranın olduğu bir dönemde yan karakterin ne kadar karizması olabilir merakla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Shinn ASSuka İkimassss kadar olur karizması =) bide yeni karakter natural yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Witchblade serisi başlayacak Gonzo'nundu sanırım, ben çok şey bekliyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Şöle Güzel Samurai'lı Bişi Yokmu Ya..!!..(Rapçi Samuraylar Ölsün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Abarma olayı oldu olacak metalci ninja rapci samuray kapıstıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 o değil de naruto mangaya dönsün de coşalım eğlenelim. gerçi 50-60 bölümü her hafta bir tane izlemek de pek kolay olmayacak sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 naruto 300 pkudum bahsi geçen sahne kalbinizi 1-2 sn tekletebiliyor ama o kadar sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 said: metalci ninja rapci samuray kapıstıralım Afro Samurai başladı. 5 bölüm OVA ilki ay başında çıktı ama direk lisanslı olduğu içn fansublar çevirisini yapmadı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Aman uzak dursun afomafro o değilde School Rumble için son 5 xxxHolic için son 4 gün alllaaaammmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Afro Samurai ı Samuel Jackson Seslendiriomus...=) Ama Cidden Cok Kıl Bi Tip İzlenmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar