Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 directx silici programı format atmadan önce bir deniyim dedim harbi sildi directx i ama birdaha yüklenmiyor ben de format atiim dedim her zamanki gibi cd romdan boot ettim cdrom desteği ile başlattırdım c:/format c: yazdım ama bozuk komut veya dosya adı dedi c:format yazdım aynen sırf format yazdım yine aynı mesaj kısacası artık format atamıyorum.Ne yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 format c:[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 c den c ye format atamazsın. en iyisi bir başlangıç disketi yarat. disketi tak a: ya geç ve a da format c: yaz o zaman olur.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hmm pcde eğer 98 yüklüyse milenyum cd si tak milenyum yüklüyse 98 cd si tak[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu ©Malkor® (11:11 PM) de demişki : top gobek adım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 yalnız arkadaşımız asıl format komutu dışında bütün komutları denemiş :)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bide format atarken a ya geç ikide format ederken a:>format C:/q yap daha hızlı olur hemde hdd yi biçimlendirmezsin[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu ©Malkor® (11:11 PM) de demişki : top gobek adım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 lol senko format biçimlendirme demektir biçimlendirmeden nası format atılıyo çok merak ettim. sinanural, format /autotest yap kökten bütün disklerden kurtul arkadaş :)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 quick format sadece dosyaları silio norml formatsa hdd yi baştan biçimlendiriyo die biliom[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu ©Malkor® (11:11 PM) de demişki : top gobek adım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 e onun adı format olmaz ki. format biçim, biçimlendirme demektir zaten.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ühü ühüh ühü kafam girsin sana reborn :D[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Aslında Format ın kökeni ingilizcedir o yüzden bilmiyorum ama başlangıç disketi yap tak a:/format c: sonra y ye bas yes ( evet) anlamında[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 format c:/q : ile hızlı format yapabilirsiniz.Bu işlem bozuk kısımları işaretlemez ancak oldukça hızlı bir biçimde diski boşaltabilirsiniz yazio. hocamızın bana vediği notlarda[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 yani o q quickden geliyor vay be denemem lazım[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 desenize ben kac zamandır fazla yazıyormusum :) format c: /q/s/u :) die biliyorum bende /q diyince atar mı die hic denemedim :) q formatın bir zararı var mı bilmiyoruım ama normal atmakda cok uzun suruyor.[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 tam tersine normal formatın zararı olur hdd ye[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ikisinin de zararı olmaz ama llf (low level format) diskin içine bi güzel sıçar.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 gereksiz sert bi laf etmek istemiyorum ama lütfen yorum yapmadan önce "format.com" ne yapar "low level format" ne demek araştıralım öğrenelim...[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage [Bu mesaj Criminal2 tarafından 13 September 2003 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 said: Criminal2, 13 September 2003 20:59 tarihinde demiş ki: gereksiz sert bi laf etmek istemiyorum ama lütfen yorum yapmadan önce "format.com" ne yapar "low level format" ne demek araştıralım öğrenelim...[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage [Bu mesaj Criminal2 tarafından 13 September 2003 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] arkadaşa +1 diyorum said: senko, 12 September 2003 00:34 tarihinde demiş ki: tam tersine normal formatın zararı olur hdd ye[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. hiç bir formatın zararı olmaz hdd ' ye (low level amaçsız kullanılırsa zarar verme olasılığı wardır said: Infernal_Reborn, 11 September 2003 23:54 tarihinde demiş ki: yalnız arkadaşımız asıl format komutu dışında bütün komutları denemiş :).[/b] yoo normal denemiş said: Infernal_Reborn, 13 September 2003 16:10 tarihinde demiş ki: ikisinin de zararı olmaz ama llf (low level format) diskin içine bi güzel sıçar[/b] bilinçsiz ve amaçsız kullanıldığında netekim hasarla oluşan badsectorleri düzelttiğide çok sefer görülmüştür ayrıca biriside "c den c ye format atılmaz" demiş onu da ayrı bir kutluyorum sallayan sallayana gördüğüm kadarıyla meydanı boş bulan savuruyor savurmayanlarda bilgi sahibi olmadığı konularda yardımcı olmaya çalışıyor ama bi kasapın kanser hastasını iyileştiremeyeceği gibi sizinde adamcağıza zararınız olacak[hline]ae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 +1[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 zuhauha, format /system /government[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 beyler iyi hoşta ben makineme 2 ayda bir zaten format atarım öğretmeniz gerekmiyor yani (o ilk yazıda yanlışlıkla öyle yazmışım mal değilim yoksa format c: yazdım :) .bu arada eskiden beri ben c: üzeerinden format atarım . (ayrıca bende başlangıç disketi çalışmaz bios ayarlarını deiştirdim cd den boot ediliyor bilgisayarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bu arada windowsu üzrerine bir daha yükledim olur heralde sorunum çözüldü şuan format atmiycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 baaluo yuh yani adam kendi de demiş yanlış yazdım diye. sen yazıyon yazarkasa gibi[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: sinanural, 11 September 2003 22:31 tarihinde demiş ki: cdrom desteği ile başlattırdım c:/format c: yazdım ben buna mütemadiyen c:/ yi deil sadece "format c:" kısmını yazdığını tahmin ederek söylemiştim , "sallayan sensin" lafınada bişey diemiyorum[hline]ae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 "c:format c:" bu şekilde yanlış komut fln diyorsa "c:windowsformat c:" şeklini dene. bunu yapabilmek için "c:" şeklinde iken "cd windows" yazmak ardındanda "format c:" yazmak gerekmektedir. umarım sorunun hallolur.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar