Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Sonbahar şarkıları sarsıyor bedenimi Bu yalnız ve yalpalayan hayatımda Tek bir ısı tek bir dokunuştan uzak Doğuruyor içimde karamsarlıkları Uzanıyorum uyuşuk ayaklarımla Taştan olan yer düzlemine Üşüme ile dert yanıyor ayaklarım Unutulmuş hislerime Camın o hiç açılmamış perdelerinde Dolaşıyor acıdan savaştan yıpranmış parmaklarım Sıyrılıyor deriden etin misali Kanayan bir yara gibi doluyor içeri gri boşluk Gözlerim başta inkar ediyor gördüklerini Sonrada zorla o da inanıyor seçtiklerine Bir park var hemen aşağıda Herkes o parkın içinde bana bakıyor bir an Kaçıyor gözlerim bir gözden bir göze Sulanıyor gözlerim ardında hüzün ve yaş kalırcasına Ellerim iki yana düşüyor hayasızca Seni görüyorum belkide ben olan seni anımsıyorum Ama ne ifade edip tartışıyorum nede anıları hatırlıyorum Öylece bakıyorum o iri ela gözlerine Gözlerinde mat bir doku ve anlamsız bakışlar sinsilesi Karşılıyor beni Bedenim yere düşüyor...Hislerim son nefeslerini veriyor Gözlerimde artık hayatın son piyesi veriliyor... Uçuyorum o ince gri kandan doluyorum parkın etrafinda İçeri giremeyen utangaç çocuk misali Dolaşıyorum parkı bir bir Bakıyorum eşlerin gözlerinde inceden alay misali Anlıyorum yalnızların sokağı altta Adımlarım hızlı sokağı arar şekilde Yine aynı şeyi yapıyorsun Hayallerinle karşılıyorsun O ince piyanist i andıran parmaklarına kurulmuş elin kavrıyor Cansız ve yana sarkmış hayalden ellerimi Tutuyorsun çekiştiriyorsun Ela gözlerinde kin le nefretin dansı Oynayamıyorum yerimden Arkamda renklerin en caf caflısı Kin ve nefretin dansında son Resitallerle tokatlıyorsun adeta ruhumu Ama kopamıyorum yerimden Arkamda bir bayan tutmuş ellerimden Çekiyor küçük kız senin ellerinden ellerimi... Sırıtıyorsun inceden inceye Ela gözlerinde matlıkla Sayıklıyorsun yeniden ''geleceksin'' diye... Gel zaman gitzaman yine sonbahar ardında Çalıyor hüzünle kapımı Bakıyorum ikisinin suratına sunuyorlar senin mesajını Eh diyorum bekliyorum akşamı... Gene geldin küçük kız Tutucakmısın ellerimden? Arkama bakıyorsun tedirgin bakışlarla Sana fısıldıyorum cevabımla ''elbette tutan biri olur bu hayatta'' Sayıklıya sayıklıya sonbahar yapraklarında Yollanıyorsun bir başka parka... Anılıyorsun dönülmezliğin bu son dördünde Bir naciz ozanın sonbahar şarkısında...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Harika... yorum yapamayacağım ancak çok beğendiğimi söylemek istedim. Güzel ve etkileyici olmuş.[hline]The light will prevail Hence wisdom is gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar