BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Creative soundblaster live ses kartım war. cd 99 cıkıslı oldugu yazıo. sanırım 16bit idi. cd'de xp icin yuklenebilcegi yazmıo isletim sistemi windows olarak 2000 ve me war. sitesini de arattım ama pek bişi bulamadım. bi otomatik yazılım yukleme bolumu war orda da dio ki sizde en son versiyon zaten yuklu napacagım yardımcı olabilcek war mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 www.driverguide.com dan bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 cd de surum falan yazmıyor ? surum filan farketmez mi nasıl anlıcam onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 + bu sitenin guvenilirliginden pek emin degilim. bi uye olcaz 10 tane başka siteye uye yapıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 cd yi silmeye calısıorm ama tam silmio. program yanıt wermio dio. Şu an ses gelio ama msl o hani sag altta saatin yanında yer alana kısa yoldan sesi ayarlama işlemini yapamıorm. yardımcı olabilicek yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Eski sürücüyü kaldırıp bunu dene. http://drivers.softpedia.com/get/SOUND-CARD/CREATIVE/Creative-Labs-SoundBlaster-Live-Drivers-full-package.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 soundblaster.com da var driverların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Sound Blaster Live! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 arkadaşlar hangisini çekeyim sonuç olarak? Bu arada çok teşekkür ederim ilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 sounblaster live linki yapmış arkadaş ordan çek sonuçta kendi sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar