ucanadam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 şarkı sorma topicini bulamadım :P bir şarkı var, rock fm de bazen çalıyorlar, hep aynı akustik gitar ritmi ve piyano var, starsailor olduğunu tahmin ediyorum, şarkıyı bulmak için birkaç starsailor şarkısı dinledim, in the crossfire a benziyor biraz, starsailor olmayabilir de tabi " i ll be your guy... " , " life before me life before you" gibi sözleri aklımda kaldı nedir acaba bu şarkı ? yardım pls babs :P ^^ [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 04:26 tarihinde, ucanadam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 poor misguided fool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 çok teşekkürler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 şarkının orjinal sözlerine baktım da, ne kadar yanlış anlamışım sözleri :P tebrikler aquila buna rağmen anladın hangi şarkıdan bahsettiğimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 yakin seyler yazmissin yoksa bulunmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 oha nasıl anladın aqu... dumur oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar