jesustur Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 arkadaslar benim oyunda filistinden bi arkadasım var. bi gun bizim bi tane türkün teki sürekli trade atarak yatırmış. Friend te beni görmüş bana dedi resser bul dedi. ben hem resser arıyorum hemde konuşuyoruz. bana dedi ki biz dedi türkleri. böyle bilmiyorduk. bizim buyuklerimiz bize türkleri hep methederlerdi. bu topraklar(filistini kastediyor) sadece türklerin elindeyken huzurluydu diye anlatırlardı dedi. o yüzden bizleri yeryüzündeki en mert insanlar olarak biliyorduk dedi. ama az once bir türk beni yatırdı sürekli trade atarak. türk oldugunu nerden anladıın dedim. nickini söyledi. yatıran adamın nicki ...._tr. basbayagı bir türk kullanıcı. her millette kötü insanlar vardır dedim. sende bizim kötü olanımıza denk gelmişin diye olayı kurtarmaya calıştım. herneyse sonra resseri bulduk kalktı. 1 saat sonra bu geldi dedi bana. ben + 7 mirage alcam burda birisi satıyo galiba türk dedi. bana dil konusunda yardımcı olurmusun. tabii memnuniyetle gittik adamın yanına adam türk. ama olmaz olsun öyle türk. iki lafından birisi knightta terim olmuş a.q. parti kurduk partiden konuşuyorduk. filistinli arkadas dedi a.q. ne demek diye bana sordu. bende ne diyeyim adam küfür ediyo diyemedim. bir cesit sevgi ifadesi dedim. (türkleri yine iyi olarak bilsin diye) sözün kısası filistinli arkadas her gördüğünde bana selam verirdi. şimdi selamı degişti önce:hi my friend how are you sonra hi my friend a.q. ne yapacagımı bilmiyorum oyuna bile girmiyorum artık. biz türkler bu oyunu ne hale getirdik. sizi bilmem ama ben utanıyorum
nocom Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 iğneyide çuvaldızıda kendimize batıralım o_O
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Batıracak ne kaldı şu dünyada başka...
izmir Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 :'( yemın ederım acıklı bısey yok acıklamada ama gozlerım yasardı :'(
franceskototti Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 way be :D cıx cıx . türkler zaten bu oyunu bpzdu. gerçi yabancılarda da böyleleri var ama bizim türklerin eline su dökemezler. neredeyse her türk böyle yapıyo
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Gercekten üzücü bir durum bir de bunları eleştiriyor ve Türklüğünüzden gurur duyuyorsanı. Türk kelimesini dogru yazalım baktım ki bir kac arkadas Türk teki 'T' yi küçük yazmıslar bunu duzeltelim.
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 10 yaşındaki çocuk oynarsa olucağı budur...
SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Kesin 10 yaşında yada daha ufak biridir bu rezilliği yapan.Yazık wall :(
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 nie kmse anlamıyo akıl yaşta deil başta ???? bi dönem bütn aresin anasını ağlatan adam cengiz nazar cafe kaç yaşndaydı 10 mu szce??
Reflective Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 10 yaşındaki çocuklarda değil suç.Bazı kendini bilmezler öyle hırs yapıyorlarki bunun bir oyun olduğunu unutuyorlar.Oyun olmasa bile böyle haraketler yapılmaması lazım.Kardeşimde 10 yaşında Knight oynuyor ama kimseye ne küfür eder ne ks yapar ne başka bişey yapmıştır... Şahsen ben bu olaydan etkilendim.Oyunda onuru olmayan insanlarla doldu. Adamlar başkasına zarar verdikleri zaman sevinen tipler. Böyle tiplerin gerçek hayatta ezildiklerinden dolayı oyunda böyle davrandıklarını düşünüyorum. En iyisi "Bırakın oyunu!".Zor bir iş ama yapılabilir.
franceskototti Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 kardeş Türk kelimesinin t harfini küçük yazdık ne alaka konu ile ilgili şimdi ?? olabilir fark etmemişizdir.
karakemal Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bu oyunda cok turkle karsilasan is arkadaslarim k.o da malezya serverinda oynamaya basladilar. kendileri turk oldukları halde turklugumden bazen nefret etmeye basliyorum diyo. bise yapmayanlarda yabancilarin dilindi f..ing turk olarak geciyo diyolar. bunu soyleyenler 30-35 yas grubu insanlar. ben bile nickimi degistirdim artik onume gelen herkeslede ingilizce konusuyorum emeklerim bosa gitmesin oyunu birakmayim diye:S
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 gercekten türk olarak ben bile cileden cıkıyorum bazen küçücük cocuk yüz yüze gelindiginde söyleyemeyecegi lafları rahatca söleyebiliyor en cok bu sinirimi bozuyor..her neyse haydan gelen huya gider...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 19:12 tarihinde, FC_ARSENAL_ tarafından güncellenmiştir ]
trix Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 küfür değil sevgi ifadesi anlamında, dikkat!
Öne çıkan mesajlar