SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 suan areste deneme sawası war içeriye giremedim cok merak ettim yeni sawas alanı nasıl commenderdan bilinc gerçi yeni harita için sux dedi ama yinede merak ettim [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 00:11 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 yeni değil eskisinin aynısı en eskisi kapılara sıkışan insanlar :) yine bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Eskiden 3 farklı savas haritası vardi ücünden birisinde oluyordu savas ozellikle haritalardan birisi tam okcu haritasi idi.. sonradan kaldirdilar.. o iki haritayi.. neden kaldirildigini bilmiorum ama buyuk ihtimalle haritalardaki buglu bolgelerden dolayi.. ama degisikligi ozlemedim desem yalan olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 yeni degil ya eski lunar haritasını yuklediler geri bol lag ve kapılarda sıkısan playerler asdsad xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ßen o Haritayi Seviorum Kİm Ne Derse Desin.. DN:Gunaydin Endless =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar