horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Geçen aldım oynadım bitirdim. oyunu boşvericem, fena diildi bu arada, şey dicem. Üç boyutlu ile biraz kasınca 2D oyun yapılabiliniyomuş isteyince demek ki. baya inandırıcı ve güzel olmuş. Full throttle 2 yi böyle yapsalar hiç yerinmem yani.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 haftalar once next level programinda full throtle 2nin iptal oldugunu soylemislerdi galba[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]bir copluk 2 copluk uc copluk her yer copluk!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 evet iptal oldu. o sebepten iptal oldu zaten. 3d olmuyo die.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Androner Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 sam'n max2'yi 3d yapacaklar.güzel olur diye düsünüyorum. ben de 2d çok severim ama devir 3d devri. iyi bir sekilde hazirlanirsa (ki ben monkey 4'ü sevdim) çok güzel olabilir. 2d geçmiste kaldi, siz de geçmiste kalmayin derim.[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele"
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 yok artık o kadar da diil. ayrıca mi4 en kötüsüydü serinin.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Öne çıkan mesajlar