Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesela magewar gibi, ama KoC gibi kalitesiz de olmicak. Varmıdır bildiginiz, magewar maintance icin kapalı su anda, bitene kadar baska bi oyun bulsak[hline] andır pörmınınt konstrakşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 parallel universe var ama paralı :)[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bu war :)[hline][Bu mesaj thanatos tarafından 14 September 2003 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: thanatos, 14 September 2003 13:35 tarihinde demiş ki: bu war :) [Bu mesaj thanatos tarafından 14 September 2003 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] hocu o oyunu ztn ben getirdim sayılır, ben koymustum forumlara. ole deil yani magewar gibi, strateji oyunu, veya turnbased herhangi bi oyun. ole clipart oyunlar fln diil, flashla yapılan[hline] andır pörmınınt konstrakşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ehe bu oyunla baya vakit geciriyorum ben ozellikle yabancilarla dalga gecmek cok eglenceli oluyo ehe :)[hline][i]Forumun cop kokmasina kar$iyim ve Pet bolumu istiyorum copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 $imdi bu oyun zevklimi ? İyranç[hline][b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 frp veya rpg seviosanız netdragons var[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 işte aradıım sey netdragons mesela. adresi tam olarak ne[hline] andır pörmınınt konstrakşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 www.netdragons.com ama 1 haftadan sonra çok sıkıcı.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 buldum oynuyorum su an[hline] andır pörmınınt konstrakşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar