Nexus Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 arkadaşlar elimde xvid bir film bulunuyor. fakat vcd playerımda izlemem için çevirmem gerek. hangi programı önerirsiniz. mpeg haline getirmem lazım sanırım pek bilgim yok. yardımcı olursanız sevinirim. bir de kısa film olayımız vardı okulda. filmden sahneler kesip biçme olayları için ayrıca hangi programı önerirsiniz. şimdiden yardımı dokunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 www.divxplanet.com adresine girersen istemediğin kadar çok şey öğrenebilirsin. kusra kalma direk link vermeyi beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Normal VCD ye çevireceksen TMPGenc kullanacaksın :D Kullanıcaksın diyorum çünkü en iyi program bu. Bir altyazı plugini ile VCD ye altyazıda ekleyebiliyorsun. FFDshow yada VOBSUB sanırım pluginin adı. TMPGEnc direk link. http://www.digital-digest.com/software/download.php?sid=293&ssid=0&did=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar