Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Uzun zamandır beklenen oyunun multiplayer demo versiyonu çıktı.Oyunun zıplamaları hariç çok güzel yapmışlar.Demoda sadece 2 deatmatch ve 1 capture the flag modu bulunmakta. www.fileplanet.comda bulabilirsiniz.(161mb) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 full versiyonu çıktı aldım oynadım bitirdim ve de beğendim. zannedersem henüz pek kimsenin dikkatini çekmemiş. fekat tavsiye ederim. JK academyden daha çok sardı kesinlikle. özellikle filmi izledinizse ve hatırlıyosanız çok hoş oluyo...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Multisi çok daha zevkli bence.Modları eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar