Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Uzun süredir bilgisayarımdaki pop-up larla birlikte yaşıyorum ve sıkıntı gelmeye başladı.Dakikada 20 tane pop-up birden açılmaya başladı.Ad-aware yükledim bulamadı.Norton vs çoğu virüs programı hiçbirşey yapamadı.Ultima pop-up killer programını yükledim ilk başta güzelce çalışıyordu sonra oda yetersiz kaldı.Regeditten soft/exp içindeki ek dosyaları sildim,gene kendiliğinden yüklendi.Yardım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 kendiliğinden yüklenmez pek onlar. büyük ihtimalle gain pencereleridir. adaware ile temizledikten sonra "aaa şimdi de imesh çalışmıyo, bi daha yükliyim bari" demişsen (ben dedim ordan biliyorum) spyware adware manyağı oldun yine, tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Yok imesh,kazaa vs spyware içeren programları yüklemiyorum genelde.Gain biryerden girmişti makinama ad-aware onu sildi.Ancak hala kurtulamadım mesela explorer ı açıncada ne kadar denetim masasından about.blank i seçsemde makinayı kapatıp tekrar açtıktan sonra searchby.net diye bir site açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 opera webbrowser ını tavsiye ederim ciddende pop-up ve güvensiz şeylerden seni uzak tutuyor[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 zone alarm bütün poop-upları blocklayabilio hatta ezik versyonu bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bertone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 walla download.com dan bi popup koruyucu indirdim super yane popupcop die bn onu tawsiye ederim indir mukemmel yane ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar