Bertone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 http://members.lycos.co.uk/atcaddee/index.php arkadaslar bu forumda yan tarafta lycos reklamı war onu nas kaldırabiliris biln warmı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 paralı host alırsan lycosdan kaldırabilirsin[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bertone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 bashka yolu yokh mu yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 yoq galiba hatta bazen lycos reklamı 3 tane fln oluo sinir bişi:)[hline] forumlarda olay aşımı MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bertone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 efet bncde bide forum we web sitesine koruma nas yaparım acaba ii bi koruma nas yaparım . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ne gibi bir koruma? http://www.phpbbhacks.com/ yukardaki sitede birsürü istediğin şeyi bulabilirsin.. karışık geldiyse ben direk forum için güvenlik yama adresini vereyim; http://www.phpbbhacks.com/category.php?id=10&version=2[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bertone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 bn bunları nas ayarlayacam bide web siteleri icin bi guwenlik ne yaparıs ??? son bisi daha mesela forumlarda admini nasıl gisleris ole bisi war mı yaa . . . [Bu mesaj Bertone tarafından 13 September 2003 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 admini gizleyemessinki sen login olursan açılır bilmiorm.. valla orada yada indirince açıklamaları içinde gelir..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 para konusur :) [Bu mesaj Death tarafından 13 September 2003 10:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciazma Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Ücretsiz lycos hostingi üzerine kurulan phpbb, invision board scriptleri (şimdiye kadar bu ikisini denedim. diğer scriptlerde ne olur bilmiyorum) güvenli olmuyor. Zira kullanıcı tarafından hesabın aktive edilmesi için gereken maili bir türlü gönderemediğinizden (smtp, mail() fonksiyonu çalışmıyor. Sürekli hata veriyor. Hatta bununla ilgili paticik'de daha önce bir başlık açılmıştı.) admin ya da kullanıcı onaylı üyelik özelliğini kullanamıyorsunuz. Bu durumda kayıt işlemlerinde aktivasyon olmadan üye kabul etmek zorundasınız. Geçen sene kurduğum bir forumda hacklenme sonucu bir günde 490 üyemiz olmuştu. Artı ne yaptılarsa bu açığı kullanıp veritabanını şişirdiler. Dev gibi bir veritabanını indirip gerçek kullanıcıları ayıklamak baya zamanımı almıştı. Biraz araştırdım, fakat bu soruna bir çözüm bulamamıştım. PHPBB hacklerine gelince. Eğer biraz PHP bilginiz varsa (gerçi çok da şart değil aslında) kolayca istediğiniz hacki indirip kurabilirsiniz. Zira hacklerin zipi içinde nasıl kurulacağı anlatılıyor. Hacklerin kendine özgü bir kurulum-anlatım dili var. Çok basitçe hangi dosyayı açıp hangi değişikliği yapacağımızı anlatıyorlar.[hline]_ms[dot]com // DEC Doctors Expect Complications! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bertone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bu forumu cokh ii korumam lasım yaa napsam acaba ufffffff [Bu mesaj Bertone tarafından 14 September 2003 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar