Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

raBBiT =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehe hocanın verdiği ders paticik/kişisel/aşık olduk 4. safasına çalışın gelin yavrum :P
şaka he gece espri yapıyom ortalığa film izliycem şimdi keyfim yerine gelsin maksat.
Mesaj tarihi:
üniversitede ödev yok mu sanıyorsun?=)) yapıp yapmamak insanın kendisine kalmış tabii de , ben yaıyorum yani.Şuanda freud'un uygarlığın huzursuzluğu diye bir kitabı var , (bilmem biliyor musun=) ) onunla ilgili essay yazıyorum.tamam mı canım=)
Mesaj tarihi:
yok ^^ benim işim ayar vermek ehehe.yok sonra alınıyolar çoğu kişi.Alıştım ben yani.Hani kimseye ciddi anlamda laf sokmam her seferinde şakayla karışıktır.
bu arada msn adresim [spo][email protected][/spo] spoilera alıyım aman..kafam un giib şu an 2 saat sonra girerim bende aşık olabilirim birine =)

[ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 05:02 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Arkadaşım neyi bana sormalı? darbeli matkabım.bunun senin ilgini çekip çekmediğini bana nasıl sorabilirsin de bilmem sana sormalı diye lafı döndürdün bana? akla mantığa uygun mu senin verdiğin cevap?
Mesaj tarihi:
iletişim fakültesinin ortak dersi bu , "popüler kültür"dersin adı.kasıyor biraz=))halkla ilişkiler okuyorum.seneye muhtemelen bir de reklam anadal alacağım.bakalım.
Mesaj tarihi:
yanlız popüler kültür dersi "freud'un uygarlığın huzursuzluğu"
ben o zmn hiç popüler kültür yaşamıyorum =)
beybin sen çalış burası çok fena kızışıcak birazdan.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...