aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 evlat 0_o?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hehe hocanın verdiği ders paticik/kişisel/aşık olduk 4. safasına çalışın gelin yavrum :P şaka he gece espri yapıyom ortalığa film izliycem şimdi keyfim yerine gelsin maksat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ne dersi yapıyon beybin hoca ödev mi verdi universitede? çömezsin tabi herşeye bi heves... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 korkma soul, ayar vericeksen ozur dilemeden ver =p... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Sende bayağı darbelisin galiba laf sokmaya bi heves... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 üniversitede ödev yok mu sanıyorsun?=)) yapıp yapmamak insanın kendisine kalmış tabii de , ben yaıyorum yani.Şuanda freud'un uygarlığın huzursuzluğu diye bir kitabı var , (bilmem biliyor musun=) ) onunla ilgili essay yazıyorum.tamam mı canım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 yok ^^ benim işim ayar vermek ehehe.yok sonra alınıyolar çoğu kişi.Alıştım ben yani.Hani kimseye ciddi anlamda laf sokmam her seferinde şakayla karışıktır. bu arada msn adresim [spo][email protected][/spo] spoilera alıyım aman..kafam un giib şu an 2 saat sonra girerim bende aşık olabilirim birine =) [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 05:02 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Fistan kac abi bunlar cift olarak ayar veriyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bi de bölümün sözel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 sanat tarihi okuyosun galiba beybin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 said: Sende bayağı darbelisin galiba laf sokmaya bi heves... darbeliyim ilgini mi çekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Bilmem sana sormalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 aga senin ilgini ona nasıl sorucaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 darbeli matkap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Yoo birşey hissetti sanırım ki soru yöneltti bana sanırım o cevabı biliyor veya kendi içinde yaşıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Arkadaşım neyi bana sormalı? darbeli matkabım.bunun senin ilgini çekip çekmediğini bana nasıl sorabilirsin de bilmem sana sormalı diye lafı döndürdün bana? akla mantığa uygun mu senin verdiğin cevap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 mavi donun var mı aquila ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 iletişim fakültesinin ortak dersi bu , "popüler kültür"dersin adı.kasıyor biraz=))halkla ilişkiler okuyorum.seneye muhtemelen bir de reklam anadal alacağım.bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 var abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 haha herkes ayrı bi'şeyden sözetmiş.ahuehae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 yanlız popüler kültür dersi "freud'un uygarlığın huzursuzluğu" ben o zmn hiç popüler kültür yaşamıyorum =) beybin sen çalış burası çok fena kızışıcak birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 sen okuldan bahsederken biz arada ayar alis-verisinde bulunudk beybin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Fistan fincanı neyden oyarlar ? Matkapsınya sen bilirsin.İlgimi çektide ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 işte şuanda uygarlığın huzursuzluğunu yaşıyorsunuz arkadaşlar=)).aman hepiniz saçmalamayı bırakın yaa , uyuyun güzelleşin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar