maelstrom Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 launcher'dan update ediyor ve start'a basıyorum, hackshield'a gelince "cannot connect to update server" diyor. 10 dakikadır bir çözüm bulamadım ve paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 demek istiyorum ki nasıl düzeltilir. karşılaşmış olanlar varsa bir el atabilirler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 KO'da HackShield klasörüne gir ordan bi update et daha sonra launcherdan açıp hs dolarken ağ bağlantılarından bağlantını onar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bende de oluo arada:D çok ısrarcı davran oluo:D baazen hackshield dolar gibi olup takılıo sonlandırıp deniom son çarte olarakta oturum kapa aç yapıom oluo:d çok deneince girio yane:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 edit: tamamdır oldu sağolun zorladım biraz xd [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 22:15 tarihinde, maelstrom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Ko nun dosyasında hackshield ın içinde bir upgrade dosyası var onu yapınca olmuştu ko zamanında ama nesil Ke :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar