Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir karakter yaratma sorusu: minotaur-half fiend, skill point karmasası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen hafta aklıma esti, biraz okuduğum kitaptan da esinlenerek değişik bir karakter yaratayım dedim, ama ne mümkün, hehe.
her kitapta farklı bişiler yazıyor skillleri hakkında. herşeyini çözdüm ama alacağı skill point sayısını çözemedim netekim. sadece lvl 1 hali ile olsa yeterli(monster lvlları almış hali olacak).

ilk 2 lvl i ranger bu arada.

kaynak kitaplar,

monster Manual I (half fiend template 'i ve uygulanması)

monster Manual I (örnek bi minotaur yaratılması)

savage species (player olarak minotaur yaratılması).

tabiki P.H.

-----------
varsa bilen, yapacak olan :) buyrun.
Mesaj tarihi:
Half fiend dedi adam yaa...bir digeride half undead bir digeri half tiger...manyakmısınız nesınız anlamadımki...hadi diyelim half fiend oldunuz faerunda elini kolunu sallaya sallaya nasıl gezersin..grupta paladin var bu adam seninle bırak grup arkardası yan yana yururmu:)anlamadım ben sizi..neyse bakıcam ben bu olaya...haber bekle sen..
Mesaj tarihi:
Walla onu bunu bilmem bence de DM ye yık ben de minatour oynatmıştım D&D 3r edition da DM karar verdi ancak şöyle bi durum wardı direk lvl 14 başladım ben biraz edit kusduk ta yani lvl 13 warrior lvl 1 ranger dual class dı karakter; nitekim two-weapon style için ranger almak gerekiyor 3 rd edition da hatur ladığım kadarıy la normal skill pointlerini alıyosun ( DM ole verdi :d) oynatması çok zevkliydi bide quest yapmıştım gift olarak boynuzlarımı enchant ettiler huehue düşünsenize iki tane + 4 lük boynuz (1xD6 +4) + (1xD6 +4) round başına large olduğu için deli gibi knock down ı war ama int ime sürekli - 4 penaltı aldım hahah zaten yaratık aptal moron oldum yalvar yakar düzelttik işi huehe size iyi eğlenceler :D
  • Yeni Oluştur...