Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuru Sıkı nedir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

içi boş kurşunun patlaması sonucu gercek silahın cıkardıgı sesi çıkaran tabanca..kuru sıkı gercek tabanca ile birebir özelliktedir..

bende bi adet mevcut. cinsi Magnum Cobra. 14 mermi alıyor,normal ile birebir,9mm lik mermi kullanılıyor.(magandamısın demeyın esnafım ve bulundugum bölge tekin bi bölge değil.[antalya/erenköy mah.])

Bendekinin Resmi;

[ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 00:18 tarihinde, musazorlu07 tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
said:
kurşun patlar mı? =P mermi patlar.kuru sıkıda kurşun diye bişi yok.
hemşerim benim, napıyosun sen erenköy mahallesinde :)

her neyse işte ben neyin nasıl oldugunu bılmıyorum ama cok güzel kullanmasını bılıyorum.. :D

fistan kardeşim hemen tanıtayım kendımı sana.. Hoca Efendi Bildinmi ?? :D

(erenköy de yaşıyorum ben..doğup büyüyüp,öleceğim yer burası...)
Mesaj tarihi:
antalyada hep tis delikanlilar var ama

bu gercegide kabul etmek lazim .

kuru siki resmini ben bir karadenizli olarak boyle bir foruma koysam karadeniz bolge sinirlarindan iceri adimimi bile attirmazlar .

fistan sen bizi discoya gotur fazlasini istemiyoruz zaten hehe
Mesaj tarihi:
esnafim diyene her zaman saygim varda abi ,

gerek yok kuru sikiya dedim diye mi suclu oldum ben simdi ?

allah devletimize zeval vermesin gercekten ihtiyaci olana silah ruhsati veriyor . varsa ihtiyacin al gercegini kuru sikiya ne gerek var ? antalyada gercekten silaha ihtiyac duydugun bir yerde esnaflik yapiyorsan al gercegini . kuru siki gereksiz risk iste . seni soymaya gelen adami bile hakli duruma getiriyorsun .

[ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 01:10 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
arkadaşım benım yaşdığım bölgece gerekli silah falan neden diye soracak olursan ayık adam bulamassın..yada 2 hap parası için insan harcayacak insan dolu burası..

oturdugum semti bilen biliyordur.. fazla bişey söylemek istemıyorum..
Mesaj tarihi:
tamam ben de birsey demedim o zaman .

varsa ihtiyacin gercegini bulundur . yoksa oyle bir ihtiyac kuru siki bulundurma dedim .

kendi bildigimce akil verdim .
Mesaj tarihi:
düğünlerde, sünnetlerde bizim akıllı insanlarımız ateşli silah kullanmasınlar diye icat edilmiş bişey bana göre ama.. yok adam olmayız biz. ille birinin kafasına sıkacaklar her düğünde.
Mesaj tarihi:
e madem kuru sıkı kursun atmıyo ses cıkarıyo bu kuru sıkının normal kücükken kullandıgımız oyuncak barutlu silahlardan farkı ne yuvarlak barutları vardı hani ses ve duman cıkarıyodu
Mesaj tarihi:
yada birine aldırcaksın ama üstünde yakalandımmı suçları ağır yaşınıda doldurmamışın madem valal başını beleya sokma derim kanunları iyicene araştır o kuru sıkı sılahlar tekrar söylüyorum bak üstünde taşıması yasak
  • Yeni Oluştur...