Daniel Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 arkadaslar kuru sıkı tabanca diye duydugumuz sey tam olarak nedir
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ağzı kapalı silah türü işte kısaca direk özel kurşunları var kovandan oluşan mermi çeğirdeği olmayan mermileri fırlatıyor yakından etki bildiğim kadar ile mantar tabanca gibi sev ve görüntü var sadece
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 -ağzı kapalı değil -kurşunu yok. kuru sıkısilahlar , mermisinde sadece barut olan ucunda kurşunu olmayan mermi atan tabancalar.kapsül barutu ateşler ve ses çıkar.
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 çok yakından etkili o sılah zati aldığın zaman stünde taşıyamıyorsun faturası ruhsat yerine geçiyor yeni kanunlara göre sadece arabada yada evinin çekmesinde saklıya biliyorsun kesinlikle teşircilik yasak
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 kaliteli bir kuru siki ayni gercek bir tabanca gibi gorunur ve ses cikarir. karsidaki senin elindeki gercek sandigi icin seni vurup oldurur ve en fazla 2 ay icerde kalip cikar . kuru siki nedirin cevabi olmadi bu ama ne ise yaradigini sanirim kisaca anlattim .
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bu arada fistan , atilan sey zaten mermidir .
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ne mermisi ya kuru sıkı mermi mi atar hiç
Deejay_06 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Sadece ses çıkarma veya havai fişek atma amaçlı amaçlı kullanılır.Dileyenler ucunu açtırıp namluda taktırabilir ama tavsiye etmem :) gerçek silahdan bi farkı kalmıyor o zaman.Yani kendimden biliyorum benimde vardı kısa zaman önce sonuç olarak ben savcılığa silahda karakolda kalmak zorunda kaldı...
Apache Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 uzaktan morartır,yakından parçalar hafifcene.
Aykan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 http://www.ankara.pol.tr/html/hizmetler/ruhsat/sss.php [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 22:56 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ]
Zegna Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ici bos mermi atar , yani disari mermi cekirdegini firlatmaz. 100 mılyona gercek sılaha cevırıyolarmıs , tv lerde gosterdi baya cok
Apache Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 normal silaha cevirmesi kolay,nette biraz araştırıp bulunabilinir.
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 barut dolu boş kovan dır onun kullandı taplatdığı malzeme sadece ses ve ateş çıkartır o kadar normal silaha sadece önündeki tıpayı çıkarıyorlar bide içindeki yay sistemini değiştiriyorlar iğne var içinde işte diyer adı ile o iğne değişiyor ondan sonra sende kurtlar vadisi operasyonlarına katıla bilirsin rahatlıkla =)
Deejay_06 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Arkadaşım içi boş mermi atar demişsinde içi boş mermiyi nasıl atmayı düşünüyosun onu anlayamadım?Kuru sıkının mermi atması söz konusu değildir namlu taktırmadıkca.Sen kalkıp mermi atmak istersen kuru sıkı silahda, elinle beraber silahda param parça olur.yani mantar tabancasının biraz daha gerçekcisi diyelim hatta baya bi gerçekcisi...
Aykan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bide ucunu açtırma olayı var işte o znm keleş gibi atarsın american tipi mermiler ile(gümüş oluo genelde). Polis yakalarsa müker ama :)
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 içi boş mermi genel adını kullanıyor biri çıkıp gelse boş kovan göstersen kaç kişi ona ana kovan dicek hep mermi dicekler yada çekirdek gösterdiklerinde aha mermi çekirdeğimi diceksin hep mermi kulancaksınız hep mermi diceksiniz buda onun gibi bir şey anlata bilmişimdir innsaşşlah
Deejay_06 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Hımmm anladım tamam o zaman birden içi boş mermi diyince farklı şekilde anladım :)
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 said: bu arada fistan , atilan sey zaten mermidir . O_o ben yanlışımı bulamadım =P
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 kurşun atmayan,sadece ses ve ateş çıkaran tabancalara deniyor.korkutmak için kullanılıyor. [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 23:08 tarihinde, FIRAT tarafından güncellenmiştir ]
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 kursun silaha surdugun zamazingodur . icinde barut ve mermi barindirir . mermi ye cekirdek de denir balistikte . tufek tabanca ayrimi var aslinda burada . konu luzumsuz yerlere gelmesin ; kuru siki cok sacma birsey yani . ne al ne bulundur ne tasi .
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 said: kursun silaha surdugun zamazingodur deil.kursun işte abi kafadan Pb. merminin ucundaki Pb den yapılan çekirdek. mermi kurşun ve barutu barındırır bide kapsül.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 yeni düzenlemeyle bunlarda da ruhsatla satılacak
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 yeni düzene göre zati faturalı ruhsat sayılıyor yazdım ya tam olarak ne yapa bileceğini bi daha oku bak yazdıklarımı
Öne çıkan mesajlar