Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer & Mage Knight

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam millet! Ben şimdi de warhammer ve mage knight gibi oyunlara merak saldım nası bişeydir nası oynanır güzelmidir? aldığım duyular şöle

-Warhammer pahalıdır
- Warhammer'da binlerce şeyi aklında tutmak zorunda kalırsın veya kağıda yazarsın
-Warhammer'ı boyamak ayrı bi zevk,oynamak ise apayrı bi olaydır ama kuralları çok komplikedir.
-Mage Knight rahat oynanır kuralları basit ve güzeldir
-Mage Knight çocuk oyunudur
-Mage Knight gereksiz bir warhammer kopyasıdır
-Mage Knight warhammer'a göre daha ucuzdur

Sizce ne yapsam hangisine başlasam? arkadaşda warhammer vardı baya ama hiç kurallarını falan bilmiyor çok pahalıymış o da aldığına pişman olmuş ööle boyamış duruyomuş sizce naapmalıyım warhammer'a nası başlanır,kural kitabı ve zarları ayrı satılır mı? Mage Knight nasıldır yenir mi?[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Mesaj tarihi:
warhammera şöyle başlanır.
o alıp da pişman olan arkadaşa gidilir. normalden ucuza onun modelleri satınalınır sonra sihire gidilir bi campaigne katılınır.

ayrıca mage knight ı ilk defa duyuyorum. eğer başlarsan oynayabilecek kimseyi bulman ne kadar kolay olur bilinmez.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
konuştum ucuza satabileceğini söyledi. ama campaign nasıldır nedir bi de arkadaştaki figürler tek ırktan değil ayrı ayrı ırklardan var. kural kitabı fln yokmudur?[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Mesaj tarihi:
her ırkın kendi codexi var. ünitlerin özelliklerinin dışında nası boyanmaları gerektiğini falan da anlatıyo. temel kural kitabı gibin bişiler de var. ama ona sahibolmana gerek kalmıyo. zaten oyunda hakem oluyo bitane...

hem sen sihire gidersen orda yardımcı olurlar sana tahminimce.
bikaç oyun izle bi fikrin de olur.

farklı ırklardan olması da çok önemli diil. convertlerde falan kullanırsın. (onu kafasını al bunun koluna tak bıdı bıdı...)

ps:hiç oynamadım dolayısıyla ben bilmiyorum kuralları, birimlerin olaylarını falan. yoksa o konuda da yardımcı olmaya çalışırdım[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
eşekkür grudge. sende sihirin numarası var mı bide adamlarla konuşiym?[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
bız warhammer'a gırmeyuı dusunuyoduk bu sene.. baktık gereklı de ve saklı da hıc yok bızde vazgectık gereklıde bıze mage kngıht ıyı fln alın demıslerıdı de bız ıstemedık warhammer super bısey parasını, boyomasını kaldırabıle ceksen ve sıhırde oynuyolarsa dırek gır derım. yada ankada da varmıs super kafesı bı tane hemen baslayın derım super karızmatık :)[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Mesaj tarihi:
valla ikisinede baktım hatta var diyeyim şöyleki
-Mage knightlarla oynamak kolay ama belli bi yerden sonra bayıyıor yani şöyle diyeyim boyamaları çok kalitesiz sağına soluna kaçmış ama warhammer pahallı olmasına rağmen kötü boyasan bile ben boyadım diyerek övüneceğin birşey ayrıca sitelerde gezerek boyama taktiklerinide görebilirsin oynamasına gelince manyak eğlenceli mesela turnuvada olmuş bi olayı anlatayım 150 inch mesafeye top atabilen bir tank ile adam turnuvada başkalarının masasına top adıyomuş millet deli olmuş duruma :D yani inanılmaz güzel bi olay hatta biz kaptırıp kendimiz şehir felan kuruyoruz onlarıda boyuyoruz felan[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes:
DİSRAELİ
Mesaj tarihi:
walla warhammer pahalı dienler doru sölemiş..
ama benım hayatımda en cok zevk alarak yaptıım işlerden biri warhammer oynamaktı..
hele baslayacaksan benden tavsie dwarf ol ve kendine organ gun edin..
bide ilk1 ay felan bayaı ezberlemen gereken sey olcak(Zar kuralları felan)Bütün ordunu boyamasıda cabası..[hline]He who commands the future commands the past
He commands the past conquers the future..
Mesaj tarihi:
valla benm şahsi fikrim warhammer 40000 daha iyi en azından boyaması daha eğlenceli nede olsa teknoloji kardeşim :P[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes:
DİSRAELİ
Mesaj tarihi:
bizim buralarda hep mahe knighr var oda fena değil ama oynamadım[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker,
Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i,
Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi!
Mesaj tarihi:
yaw bu warhammer ı alıp kendin yapıyo musun yoksa sadece boyuyo musun?
maket delisi bir abim var frp ile tanışık ama çok işi olmaz
alsın yapsın boyasın köşeye koysun(sonra ben onları kaçırayım falan)
hatta bir adet marine i bile oldu starcraft kaçkını..
ama sadece boyama ise ve kazıksa o zaman eeeeee........bilmiyorum[hline]127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?(peki)
Mesaj tarihi:
kurşun modeller dökme. genelde tek parça halinde alıyosun. ama bazen de parça parça olabiliyo da çok kalabalık diil sonuçta sürekli kurcalanan şeyler olduğu için basit oluyolar genelde. zarar görmemesi açısından.
plastik olanlar daha komplike. ve fakat onlar da çok karmaşık sayılmaz misal bi maket geminin yanında.

ama boyamak gayet zevkli ve emek isteyen bi iş. güzel boyanınca çok tatlı oluyo modeller.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
abi ayrıca çıkan karakterleri aynen yapma zorunluluğun yok mesela alınmış bir grup orc ve bir grup goblini şu şekilde modifiye ettik orkların mızraklarını alıp ikiye böldük birbirlerine yapıştırarak uzattık ve bir goblin mızrak birliği oluşturduk goblinlerden aldığımız balta ve okları orkların sağına soluna monte ettik yedek silah misalinde adamların tabanların bulunan siyah yerin üzerine kaya olduğunu varsaydığımız bi taş koyup adamı onun üzerine yapıştırdık vs.. işin daha zevkli tarafı savaş alanlarını yaratmak biz şimdi bi şehhir üzerinde uğraşıyoruz bi bina bitti üzerinde kurşun ve top delikleri felan var boyamaya gelince boyama zor tabi eğer iyi boyamak istiyorsan eklem yerlerinden tut kas farkına kadar herşeyi ortaya çıkartman için gereken ara boyamalardan tut yüz hatlarına kadar herşeyi tutturmak zor biraz[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes:
DİSRAELİ
Mesaj tarihi:
Selam ben maket delisi abi. Yeni yeni figür maketlerine sarmaktayım, ki ilk figürüm de Starcraft oyunundan Terran Marine idi. Bu warhammer olayını da hep duyuyordum, FRP sevmesem de buradaki figürler ilgimi çekti, sonuçta Tolkien hastasıyım 13 yaşından beri, dedim acaba bu orcların goblinlerin figürleri nasıl olur, eğlenceli olmaz mı,olur, o zaman yapayım... Oynamayı düşünmüyorum, işin figüründeyim sadece, bu yüzden bunları nereden bulabilirim, bana kaça patlar bilgi verebilecek olan var mı??? Boyutları ne kadar da başka bir soru, cm olarak mesela veya ölçekle? Teşekkür ettim.[hline]127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?(peki)
Mesaj tarihi:
ya boyaması zevklı deeeeeee ben nekdr yetenklı olursam olıyım (ki değilim) genede kıtapcıktakı fln gıbı olsun ıstıyo ınsan ama olmuyo yanı kıtaopcıgı gorup gaza fln gelemyın sakın olmuyo yanı oyle hatta bız yuz bılem boyayamadık yanı(acıkcası ben denemedımde)

not:ben solemıstım bı yerde besıktasta gereklının bıraz asagısında bı marketcı var orda hydralısk ve marıne vardı yenı modeller gelcektı.. marıne aldı ark. kucuk bıse cıktı...[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Mesaj tarihi:
Selam ben yine maketci abi. O marine saglam ya, boyutu aslında klasik olcege gore buyuk bile sayilir. sonucta bu warhammer tiplerini onunla kiyaslarsan nasillar boyut olarak? ve fiyaaaaaat???????[hline]127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?(peki)
Mesaj tarihi:
yok abi kitapçıktaki gibi oluyo hatta daha iyiside oluyo mümkün olsa fotolarını yollıyayım sana benm yaptıklarımın ama önce bi digit foto makinası lazım bi ara arkadaştan koparıcam ama du bakalım şimdi boyut meselesine gelince normal bir marine bende chaos marine takımı var bi adet yaklaşık 4-5 cm uzunluğunda ve 1.5-2 cm genişliğinde oluyor
eldar takımım daki adamlar ise yaklaşık 3-4 cm uzunluğunda ve daha zarifler ancak her birinin boyaması ayrı bi zevk sen boyamak için istiyorum diyorsan tavsiye ork ve goblin serileri bunlar warhammer ın fantasy serisinde var chaos marineler ise teknoloji dönemi warhammer 40000 in adamları şöyleki bir goblin takımının kutusu en son gittiğimde 30-40 milyon civarıydı ve içinden 32 tane goblin çıkıyordu e onlarda sana boyamak için hayli yeter diyeyim sen anla çünkü bizim bir chaos marine i boyamamız adam gibi 3 saate yakın alıyor parlaklıktı yok kas ayrımlarıydı gölgeydi derken uzar gider...
ve bunu satın alabileceğin tek yer istanbulda sihir cafe beşiktaştaki başka yerde yok çünkü dağıtıcısı yok başka[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ
Mesaj tarihi:
şahsen her ekisinide duydum bi dergide okudum warhammer baya zevkli ibseye bezio bence şansını ondan yana kulan mace knight yeni galiba oynayan pek olmaz heralde[hline]ŞEREFİM YAŞAMIMDIR
Mesaj tarihi:
mage knight bide çok uğraştırıyo yok altındaki hayat halkasını çeviriyosun aha diyosun hp de sarı var kartonu çıkarıyosun sarı neymiş bakıyosun ohoo kesin warhammer diyorum sana[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ
  • Yeni Oluştur...