anartheelf Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 arkadaşlar browser üzeriden oynanan oyun ogame i bilmeyen yoktur bu oyunda bina nasıl satılıyo bi yardım edin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Binayı satmak diye bir olay yok binayı yıkmak var yıkmak için de yine maden gerekiyor yani tek artısı yer açmak için... Şöyle yapılıyor. mevcut binananın ismine tıkla sayfanın en altında var yıkma olayı. her seferinde sadece 1 seviyesini yıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ne oyundur bu ya insanı bağlıyo, deuteryumdan çekiyorum ilk fırsatta sömürge kurcam onun için bile deut gerekli (gemi için) :/ yardım için saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Rica ederim. Benide ilk oynamaya başladığımda çok bağlamıştı ama artık hiç sevmiyorum... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ogame = oldukca gereksiz aşmış multiplayer eglence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ogame e rakip bugame orjinal bay törki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 heh 50. komutamı yaptigim gece, komutalari sömürgeme yollamiştim. Sömürgeye konuşlanir konuşlanmaz 1500 komuta ile dagitilmis ve çikan bi kaç milyon minerali GD'ler ile alip gitmişlerdi.. yaklaşik 1 aylik ugrasima orada son vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 evet aslında ogame bölümü açılsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 başlamak istiyorum hatta birinden account devralicam ama onca ugraş, diz, kur, o gezegen senin bu gezegen benim dolan, bir gece sen uyurken temizlesin biri yaksın yıksın herseyi, evlat acisi gibi kor bana. kalbim kaldırmaz, cıldırırm ehuhzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 valla 22. gezegen(yeni açılan) da 6:218:10 kordinatları civarını 4 arkadaş (okuldan) tuttuk az güçlenip ortalığı öttürcez, yanyanız birimize dalan olursa ötekiler anında yetişcek 22. gezegende oynayanları ittifağa alabiliriz :D süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Harbi boş oyun yane oynayana aciyararak bakiom artikin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ya ne güzeldi zamanında kimse bilmiyodu 3. evrende kasıyodum :) şimdi olmus mudur 30 evren falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ogame.org'da 16. evrende ingilizce oynuyorum. isteyuen gelebilir. seve seve yardımcı olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 valla o filoyu bas ardından da bir gecede gitsin olayına kesinlikle katılıyorum,benim de başıma geldi başlarım böyle şeye dedim,filo yapmadan savunma yaparak takılıyorum en azından kafam rahat giden olursa zaten 1 günlük maden gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 12. evrendeyim beklerim.. ben oyun bölümünde bi başlık olarak açılmasını isterim ogame in ticaret filan yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar