Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ogame

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Binayı satmak diye bir olay yok binayı yıkmak var yıkmak için de yine maden gerekiyor yani tek artısı yer açmak için...

Şöyle yapılıyor. mevcut binananın ismine tıkla sayfanın en altında var yıkma olayı. her seferinde sadece 1 seviyesini yıkar.
Mesaj tarihi:
heh 50. komutamı yaptigim gece, komutalari sömürgeme yollamiştim. Sömürgeye konuşlanir konuşlanmaz 1500 komuta ile dagitilmis ve çikan bi kaç milyon minerali GD'ler ile alip gitmişlerdi.. yaklaşik 1 aylik ugrasima orada son vermiştim.
Mesaj tarihi:
başlamak istiyorum hatta birinden account devralicam ama onca ugraş, diz, kur, o gezegen senin bu gezegen benim dolan, bir gece sen uyurken temizlesin biri yaksın yıksın herseyi, evlat acisi gibi kor bana. kalbim kaldırmaz, cıldırırm ehuhzu
Mesaj tarihi:
valla 22. gezegen(yeni açılan) da 6:218:10 kordinatları civarını 4 arkadaş (okuldan) tuttuk az güçlenip ortalığı öttürcez, yanyanız birimize dalan olursa ötekiler anında yetişcek 22. gezegende oynayanları ittifağa alabiliriz :D süper olur.
Mesaj tarihi:
valla o filoyu bas ardından da bir gecede gitsin olayına kesinlikle katılıyorum,benim de başıma geldi başlarım böyle şeye dedim,filo yapmadan savunma yaparak takılıyorum en azından kafam rahat giden olursa zaten 1 günlük maden gidiyor
  • Yeni Oluştur...