nocom Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 oh kayarak vurma yoksa ben adam kesemıycem. tnx for parrtty .=) cevap wermemek bazen en güzel yanıttır .=) edüt [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 13:04 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 haftasonu olursa ii olur...unide 8 haftalık devamsizlik var..haftaici biraz yas gibi..bu arada bn int oldum ama battle olmadan az olan sansım 0 a ınmıs gıbı aman onemlı olan katılmak dımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 int olarak katılmak saçma gibi geliyor bana. mana bitene kadar kendine tank yapıcaksın =) ve oldurmek zor olucak sıkıcı olur diorum ama pico ya kalmış ben karısmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F4T4L Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yaw sunu duzgun yazın bende dıyom ben ne zaman gırdım buna kım soktu benı fatal deil fattal yazın. fattal sende benım ncıkı goturuyon arada ama ses cıkarmıyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 oeh be turnuva daha baslicakta biticekte kazanani görecez de =p saka bi yana bende katilirdim da lvling xD ezik kalmiyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ne zaman yapıossssssss xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manyag Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 soulteam sen katılma yaw ezilme oralarda!sen gel önce 1 vs 1 yapmayı kabul et sonra pati ile kapış xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ortaliga cıkma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bencede cok uzadı iş yarın dan sonra yada yarın yapalım bence. pico uygunmu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manyag Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 valla sefacux her zaman her yerde varım ben bekliom seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 pico adam kesio afk suan forumda xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ee ne oldu yattı sanırım turnuva ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 oposse sen nıye gelmedın bız cok eglendık hehe yaw harbıden ne zaman yapıoz bız bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Turnuva biraz karişti , sanirim bi sure askıya alicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar